Το… πουλέν του Τραμετσάνι – Θα εξελιχθεί σε άσο στο μανίκι του;

Το… πουλέν του Τραμετσάνι – Θα εξελιχθεί σε άσο στο μανίκι του;

Σε αγαπημένη αλλαγή του Τραμετσάνι μετατρέπεται ο νεαρός Βραζιλιάνος, Λέο Νατέλ.

Στα δύο παιχνίδια που ο Ιταλός προπονητής κοούτσαρε τον ΑΠΟΕΛ με ΑΕΛ και Αλκή ο Βραζιλιάνος εξτρέμ πέρασε και στα δύο ως αλλαγή.

Κόντρα στην ΑΕΛ στο 83ο λεπτό και κόντρα στην Αλκή μπήκε στο 61ο λεπτό. Μάλιστα ο Νατέλ ήταν καθοριστικός στη νίκη του ΑΠΟΕΛ καθώς κέρδισε το πέναλτι στο 89′ και σκόραρε στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 υπέρ της ομάδας του.

Πριν κατηφορίσει στο νησί μας ο Ιταλός κόουτς ο 21χρονος Νατέλ μετρούσε μόλις 40 λεπτά συμμετοχής στα πρώτα δύο παιχνίδια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σούντουβα και μετά… χάθηκε από τον χάρτη.

Πλέον ο Τραμετσάνι δείχνει να τον εμπιστεύεται και να του δίνει ευκαιρίες ενώ ο 21χρονος ουσιαστικά τον ξελάσπωσε κόντρα στην Αλκή. Ο χρόνος θα δείξει αν ο Νατέλ θα αναγεννηθεί με τον Ιταλό στο τιμόνι του ΑΠΟΕΛ και πως θα διαχειριστεί αυτές τις ευκαιρίες.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE