ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Μπούκαραν» σε δυο οικίες και ξεσκέπασαν το κύκλωμα – Στο κελί τρεις γυναίκες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Μπούκαραν» σε δυο οικίες και ξεσκέπασαν το κύκλωμα – Στο κελί τρεις γυναίκες

Προσωποκρατήσεις σχετικά με υπόθεση εμπορίας προσώπων.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, οδηγήθηκε την Τρίτη 30/10 36χρονη, η οποία συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπορίας προσώπων, σεξουαλικής εκμετάλλευσης, μαστροπείας, διατήρησης οίκου ανοχής και αποζείν από κέρδη πορνείας.

Εναντίον της 36χρονης εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης, ενώ ανανεώθηκε για ακόμη οκτώ ημέρες, το διάταγμα κράτησης για δύο 47χρονες, οι οποίες είχαν συλληφθεί για την ίδια υπόθεση στις 21 Οκτωβρίου 2018, μετά από συντονισμένη επιχείρηση έρευνας σε δύο κατοικίες στη Λευκωσία, από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων και του ΟΠΕ Λευκωσίας.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Σαφές μήνυμα ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει με τις σωστές θεσμικές και νομικές διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ομιλία του στην τελετή θεμελίωσης της νέας πανεπιστημιακής Σχολής του ΤΕΠΑΚ στην πόλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE