Κόβει τους δεσμούς με την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Σωκράτης Κόκκαλης, παραιτήθηκε από το Δ.Σ.!

Κόβει τους δεσμούς με την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Σωκράτης Κόκκαλης, παραιτήθηκε από το Δ.Σ.!

Μετά την αντιπαράθεση, που ξέσπασε ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το θέμα του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο ιστορικός πρόεδρος του Ολυμπιακού παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης τιμής ένεκεν παρέμενε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά χρόνια που μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει πλέον, καθώς ο άλλοτε πρόεδρος των Πειραιωτών ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από το Δ.Σ. της ΠΑΕ με επιστολή που έστειλε στον νυν πρόεδρο, Γιάννη Μώραλη.

Αυτή η απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη ήρθε να επισφραγίσει την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σ’ εκείνον και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε εκδώσει ανακοίνωση, όπου δήλωνε πως από τότε που το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ μεταβιβάστηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ίδιος δεν είχε πλέον ουδεμία εμπλοκή με το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.