Την Τρίτη 6/11 στην Ερευνητική ο Ν. Χατζηγιάννης – Αλλάζουν χώρο οι συνεδριάσεις

Την Τρίτη 6/11 στην Ερευνητική ο Ν. Χατζηγιάννης – Αλλάζουν χώρο οι συνεδριάσεις

Ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, Νικόλας Χατζηγιάννης, κλήθηκε να καταθέσει την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου, στην Ερευνητική Επιτροπή για την κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Συστήματος.

 

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, η ανοικτή / δημόσια συνεδρίαση της Ερευνητικής Επιτροπής θα ξεκινήσει στις 9.00 πμ. Εάν παραστεί ανάγκη, η κατάθεση του κ. Χατζηγιάννη θα συνεχιστεί στις 7 Νοεμβρίου και ώρα 9.00 πμ, προστίθεται.

Οι συνεδριάσεις της Ερευνητικής Επιτροπής πραγματοποιούνται πλέον στο Αμφιθέατρο “Jean Monnet”, αντί της Αίθουσας «Κερύνειας», όπου πραγματοποιούντο μέχρι τώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2025, στις 10:00, όπως αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.