ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλοξενεί το «Sistema Cyprus» στο Θεωρείο 24 η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Φιλοξενεί το «Sistema Cyprus» στο Θεωρείο 24 η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Το Sistema Cyprus, ένα μουσικό-κοινωνικό πρόγραμμα που έχει ως στόχο να προσφέρει δωρεάν μουσική παιδεία σε όλα τα παιδιά και νέους θα φιλοξενήσει η Ομόνοια στον αγώνα με τον Ερμή.

Αναλυτικά:

Το Μετά από πρωτοβουλία του Yianis Christodoulou Foundation (www.yianischristodouloufoundation.com),θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε το «Sistema Cyprus» στο Θεωρείο 24, στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Ερμή, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο.

«Sistema Cyprus»

Το «Sistema Cyprus» είναι ένα μουσικό-κοινωνικό πρόγραμμα που έχει ως στόχο να προσφέρει δωρεάν μουσική παιδεία σε όλα τα παιδιά και νέους, μέσα από τη δημιουργία Ορχηστρών και Χορωδιών. Ο δεύτερος στόχος είναι να προωθηθεί ο σεβασμός και η αναγνώριση ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας. Το «Sistema Cyprus» λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Αίθουσα Ειρήνη του Δήμου Λευκωσίας, με παιδιά και νέους που ζουν στην περιοχή της Φανερωμένης και του κέντρου της Λευκωσίας.

Facebook: @SistemaCyprus
Email: [email protected]

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top