ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Καταλείπει σύζυγο και ανήλικο παιδί ο Χριστοδούλου

ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Καταλείπει σύζυγο και ανήλικο παιδί ο Χριστοδούλου

Πατέρας ενός αγοριού μόλις πέντε ετών ο δολοφονηθέντας Γκάρι Μπόρις Χριστοδούλου.

Ο 33χρονος Χριστοδούλου, θύμα δολοφονικής επίθεσης εναντίον του, ξεψύχησε το βράδυ της Πέμπτης 03/11 από τα πυρά των εκτελεστών του.

Πίσω του «άφησε» τη σύζυγο του και τον μόλις πέντε χρόνων γιο του.

Ο Χριστοδούλου, διέμενε στη Σουηδία, όπου ανά τακτά χρονικά διαστήματα ερχόταν στην Κύπρο για να εργαστεί για λογαριασμού γνωστού επιχειρηματία στην Αγία Νάπα, ενώ στη συνέχεια επέστρεφε στον χώρο διαμονής του.

Η μητέρα του Χριστοδούλου, κατάγεται από τη Γαλλία ενώ ο πατέρας του είναι Κύπριος, εξ ου και το θύμα είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Επίσημη ενημέρωση για την ταυτότητα του 33χρονου δολοφονηθέντος Γκάρι Χριστοδούλου

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Τέσσερις σφαίρες έπληξαν τον Χριστοδούλου – Διενεργήθηκε η νεκροτομή

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το επίμαχο βίντεο: Το παρασκήνιο, οι έρευνες και οι τοποθετήσεις

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το επίμαχο βίντεο: Το παρασκήνιο, οι έρευνες και οι τοποθετήσεις

Έντονες αντιδράσεις και πολιτικούς τριγμούς προκαλεί η δημοσιοποίηση βίντεο στην πλατφόρμα Χ, το οποίο εμφανίστηκε προχθες το απόγευμα από λογαριασμό με το όνομα Emily Thompson και περιλαμβάνει συνομιλίες που παραπέμπουν σε ζητήματα χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και σε ευρύτερες αναφορές γύρω από τη λειτουργία του Προεδρικού.