ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η νέα σελίδα να φέρει το ιδανικό ντεμπούτο – Πιθανή ενδεκάδα και παίκτες που… κτυπάνε πόρτα

Η νέα σελίδα να φέρει το ιδανικό ντεμπούτο – Πιθανή ενδεκάδα και παίκτες που… κτυπάνε πόρτα

Πρώτο παιχνίδι της Ομόνοιας με Γιάννη Αναστασίου προπονητή.  Σε αυτή τη νέα σελίδα που έχει γυρίσει η Ομόνοια το ζητούμενο είναι ένα και μοναδικό.  Νίκη και μόνο νίκη και όπως ας έρθει…

Η Ομόνοια υποδέχεται τον Ερμή Αραδίππου στο ΓΣΠ η ώρα 18:00 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας και μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των παιχνιδιών των «τριφυλλοφόρων», άπαντες ευελπιστούν ότι το ντεμπούτο του Γιάννη Αναστασίου θα είναι πέρα για πέρα ιδανικό.

Με πρώτο παιχνίδι στον πάγκο της Ομόνοιας τα σενάρια ενδεκάδας από τον Γιάννη Αναστασίου είναι αρκετά και ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά ποιο θα είναι το εκλεκτό σχήμα που θα παρατάξει ο Ελλαδίτης κόουτς.

Πιθανό σχήμα είναι Μεχίας κάτω από τα δοκάρια, με αμυντική τετράδα τους Μανρίκε, Πρέτσε, Βύντρα και Κούσουλο, Ενρίκες και Γκόμεθ θα είναι στον χώρο του κέντρου, με Μόντες πιο μπροστά τους, οι Ραμίρεζ και Χριστοφή θα είναι στα «φτερά» με Νταρμπισάιρ στην κορυφή της επίθεσης.

Πόρτα ενδεκάδας κτυπάνε οι Λόρα, Τζαϊλσον, Αλμπίν.

Συγκεκριμένα, εάν υποδειχθεί ο Κούσουλος να πάρει θέση στον χώρο του κέντρου τότε ένας εκ των Λόρα ή Τζαϊλσον θα είναι στο δεξί αμυντικό άκρο.

Σε ότι αφορά τον Αλμπίν έχει πιθανότητες για να τοποθετηθεί σε ρόλο επιτελικού έσου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top