ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτη συνωμοσία από την Ίντερ για ν’ αποφύγει το FFP με τον Σακίρι!

Απίστευτη συνωμοσία από την Ίντερ για ν’ αποφύγει το FFP με τον Σακίρι!

Ούσα υπό επιτήρηση για τα οικονομικά της, η Ίντερ ήξερε ότι δεν μπορούσε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 να διαθέσει 15 εκατ.ευρώ για μεταγραφή και κάπως έτσι τα… μαγείρεψε με τη Μπάγερν Μονάχου για τον Σακίρι, βρίσκοντας… τρομερά αστείους όρους στα συμβόλαιά τους!

Σύμφωνα με το Football Leaks, οι «νερατζούρι» κατάφεραν ν’ αποφύγουν την «καμπάνα» από την παραβίαση των κανονισμών του Financial Fair Play, με τρομερό κόλπο το οποίο συμφωνήθηκε ανάμεσα στους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας και αυτούς της Μπάγερν Μονάχου.

Οι «νερατζούρι», υποτίθεται ότι απέκτησαν τον Σέρνταν Σακίρι με τη μορφή… ελεύθερου δανεισμού τον Ιανουάριο του 2015 και θα έπρεπε να γίνει υποχρεωτική η αγορά του έναντι 15 εκατομμυρίων το καλοκαίρι εκείνου του έτους, αν οι Μιλανέζοι είχαν εκμεταλλευτεί τους τρεις όρους που μπήκαν στο συμφωνητικοί.

Ποιοι ήταν αυτοί; Να παίξει ο Σακίρι… ένα ματς από τον Ιούλιο του 2015 έως τον Δεκέμβρη του 2015. Να χάσει ένα ματς με τραυματισμό ή τιμωρία και να… βρίσκεται η Ίντερ εκτός θέσεων υποβιβασμού στη Serie A μέχρι κα τον Δεκέμβρη!

Δηλαδή… σίγουρα 15 εκατομμύρια στα ταμεία της Μπάγερν! Η Ίντερ δεν έμεινε ικανοποιημένη από τον Ελβετό εξτρέμ και έχοντας ήδη κάνει την… ιδιαίτερη συμφωνία με τους Βαυαρούς, κατάφερε από το καλοκαίρι του 2015 να τον στείλει στη Στόουκ έναντι 14,5 εκατ.ευρώ για να ξεγελάσει το Financial Fair Play!
Και ούτε γάτα, ούτε ζημιά…

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top