ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ νίκη για την Μίλαν!

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ νίκη για την Μίλαν!

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Αλέσιο Ρομανιόλι έσωσε την Μίλαν με νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις, χαρίζοντας στο 98ο λεπτό μία απίστευτη νίκη στους «ροσονέρι» μέσα στο Φρίουλι!

Είναι άγνωστο τι θα φέρει στο τέλος η σεζόν στην Μίλαν, ωστόσο οι «ροσονέρι» φαίνεται ότι κερδίζουν φέτος έναν μεγάλο αρχηγό. Έναν τύπο που καθαρίζει στα δύσκολα, που βγαίνει μπροστά όταν όλα μοιάζουν χαμένα, που έχει το πνεύμα του νικητή που τόσο λείπει από τους «ροσονέρι».

Ο Αλέσιο Ρομανιόλι ζει το πιο τρελό τετραήμερο της ζωής του. Αν και αμυντικός μέσα σε ελάχιστες ημέρες έχει σκοράρει στα… χασομέρια δύο νικητήρια γκολ για την Μίλαν, την οποία διατήρησε στην ζωή.

Το γκολ – προσευχή απέναντι στην Τζένοα (2-1), διαδέχθηκε νέο buzzer-beater απέναντι στην Ουντινέζε και η Μίλαν με τέσσερις σερί νίκες, ξαφνικά στρογγυλοκάθεται στην ζώνη του Chanpions League.

Σε ένα ματς που ξεκίνησε θεόστραβα για την ομάδα του Γκατούζο, με τον Ιγκουαΐν να γίνεται αναγκαστική αλλαγή (25’) και την Ουντινέζε να κυριαρχεί απόλυτα στο πρώτο μέρος, η Μίλαν κατάφερε κάτι που λίγοι περίμεναν.

Στην επανάληψη έδειξε σημάδια βελτίωσης με δύο καλές στιγμές του Σάμου Καστιγέχο (57’, 60’), αλλά τίποτα δεν προδίκαζε αυτό το φινάλε.

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νάουτινγκ αποβλήθηκε και τρία λεπτά αργότερα, ο Οπόκου έκανε ένα εύκολο πούλημα μπάλας, η Μίλαν βγήκε στην κόντρα με 5 παίκτες έναντι τριών και μετά από φάση διαρκείας, ο Ρομανιόλι με ξερό διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1 και προκάλεσε ντελίριο στο κατακόκκινο πέταλο που γέμισε χρώμα και παλμό το Φρίουλι.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top