Πέραν των 100 χιλιάδων οι φοιτητές στα παράνομα πανεπιστήμια στα κατεχόμενα

Πέραν των 100 χιλιάδων οι φοιτητές στα παράνομα πανεπιστήμια στα κατεχόμενα

Πέραν των 100 χιλιάδων και, συγκεκριμένα, 102,944 χιλιάδες είναι οι φοιτητές που φοιτούν στα παράνομα πανεπιστήμια στα κατεχόμενα κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, σύμφωνα με τον «υπουργό παιδείας» Τζεμάλ Οζγιγίτ.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε δηλώσεις του ο Οζγιγίτ αναφέρθηκε σε στατιστικά στοιχεία λέγοντας ότι από τους 102,944 χιλιάδες οι 12,506 είναι Τουρκοκύπριοι, οι 54,966 Τούρκοι υπήκοοι και 35,472 υπήκοοι ξένων χωρών.

Συγκριτικά με το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, το 2017-2018 σημειώθηκε αύξηση 1,933 φοιτητών, είπε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή, οι προοπτικές της Νότιας Γειτονίας και η σημασία της συνεργασίας ΕΕ–Ιορδανίας, σε συνδυασμό με την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και οι  εξελίξεις στο Κυπριακό, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE