Νέο ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην Ανόρθωση ενόψει Νέας Σαλαμίνας – Γεμάτο το «απουσιολόγιο»

Νέο ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην Ανόρθωση ενόψει Νέας Σαλαμίνας – Γεμάτο το «απουσιολόγιο»

Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Ανόριωσης, ενόψει του Αμμοχωστιανού ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη φορμαρισμένη Νέα Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι Ντούρις και Λαβόρδε έκαναν ατομικό πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση, ενώ οι Πράνιτς και Ιγκιεμπόρ έκαναν φυσιοθεραπεία.

Ο τελευταίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου απέναντι στον Απόλλωνα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και δεν προλαβαίνει το τοπικό ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

Σημειώνουμε ότι δεν υπολογίζονται ούτε οι τιμωρημένοι λόγω κίτρινων καρτών, Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο!

Μέσα σ΄ όλα, υπάρχει και ένα ευχάριστο νέο, αφού ο Βάργκιτς προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht