ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εδειξε το δρόμο στην ποδοσφαιρική ομάδα η Πετρολίνα ΑΕΚ – Σπουδαίο διπλό στη Βουλγαρία!

Εδειξε το δρόμο στην ποδοσφαιρική ομάδα η Πετρολίνα ΑΕΚ – Σπουδαίο διπλό στη Βουλγαρία!

Σπουδαία νίκη με 77-78 επί της Μπάλκαν στη Βουλγαρία, πέτυχε απόψε η Πετρολίνα ΑΕΚ και… έδειξε το δρόμο στην ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία το βράδυ της Πέμπτης (07/11, 22:00) θα αντιμετωπίσει στη Βαλκανική χώρα τη Λουντογκόρετς, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ!

Να σημειώσουμε πως ήταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα Λάρνακας στο Fiba Europe Cup!

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΚ:

Η Πετρολίνα ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Α’ φάσης του FIBA Europe Cup, όπου επικράτησε στην Βουλγαρία της Balkan BC με 78-77, έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Η νίκη αυτή δίνει σημαντικές πιθανότητες πρόκρισης στην κυπριακή ομάδα, η οποία θα δώσει τους τελευταίους δύο αγώνες για τον όμιλο εντός έδρας.

Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στην Λάρνακα στις 14 Νοεμβρίου 2018 στις 19:00 την Belfius Mons-Hainaut (Βέλγιο) και στις 21 Νοεμβρίου 2018 στις 19:00 την Tsmoki Minsk (Λευκορωσία).

Η αναμέτρηση ήταν σε μεγάλο βαθμό ισορροπημένη. Η κυπριακή ομάδα ξεκίνησε πιο καλά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 24-20 στο Α’ δεκάλεπτο, ενώ μέχρι το ημίχρονο οι γηπεδούχοι μείωσαν στον πόντο την διαφορά (47-46).

Με την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου η Balkan BC προηγήθηκε με 51-50, ενώ το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν συγκλονιστικό.

Μισό λεπτό πριν την ολοκλήρωση του αγώνα η ομάδα από την Βουλγαρία ήταν μπροστά με 77-75, με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει με δύο ελεύθερες βολές του Κάιλ Βινάλες (77-77).

Στην συνέχεια, δεκαπέντε δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του αγώνα οι «κιτρινοπράσινοι» σημείωσαν ένα ακόμα πόντο με ελεύθερη βολή του Βλάντιμιρ Βερεμένκο, παίρνοντας προβάδισμα με 78-77.

Πριν την ολοκλήρωση του αγώνα η Balkan BC είχε δύο άστοχες επιθετικές προσπάθειες, με την ΑΕΚ να παίρνει την νίκη με 78-77.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Γιούρε Σκίφιτς με 23 πόντους (2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ). Εξαιρειτκό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Κάιλ Βινάλες με 17 πόντους (2 ριμπάουντ), ο Τάιρελ Μπιγκς με 11 πόντους και ο Βλάντιμιρ Βερεμένκο με 10 πόντους (13 ριμπάουντ).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-24, 46-47, 51-50, 77-78.

Balkan BC (Nebojsa Vidic): Brown 17 (1), Dimitrov 5 (1), Efianayi 16 (4), Gavrilovic 15, Mulalic, Hopkins 14, Hristov, Ivanov 2, Minkov 2, Petkov 6 (2).

Πετρολίνα ΑΕΚ (Δημήτρης Κουκούρης): Άντερσον 4, Παντελή 7 (1), Σκίφιτς 23 (2), Στιούαρντ 6, Βερεμένκο 10, Μπιγκς 11, Κούνας, Σιζόπουλος, Βινάλες 17.

** Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Το πλοίο Jennifer αναχώρησε χθες βράδυ από το λιμάνι της Λάρνακας για την Γάζα, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης διευκρινίζοντας ότι μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια μόνο από τα ΗΑΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top