ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Ελληνική Τράπεζα παρουσίασε την πρώτη Κινητή Τραπεζική Μονάδα

Η Ελληνική Τράπεζα παρουσίασε την πρώτη Κινητή Τραπεζική Μονάδα

Την πρώτη Κινητή Τραπεζική Μονάδα, που θα ενισχύσει το δίκτυο καταστημάτων της, παρουσίασε η Ελληνική Τράπεζα, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, στο Οινοποιείο Άης Αμπέλης στο Καλό Χωριό Κλήρου.

Οι Κινητές Τραπεζικές Μονάδες δημιουργήθηκαν μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και της κοινωνικής προσφοράς της Τράπεζας προς τις κοινότητες της Κύπρου, κατανοώντας ότι δεν είναι πάντα εύκολη η πρόσβαση, ιδιαίτερα των κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών, σε τραπεζικές υπηρεσίες.


Στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης της Τράπεζας στη νέα εποχή, οι Μονάδες θα έχουν τη δυνατότητα ταυτόχρονης εξυπηρέτησης των πελατών τόσο της Ελληνικής Τράπεζας όσο και της πρώην ΣΚΤ. Οι υπηρεσίες που θα παρέχουν είναι παρόμοιες με αυτές που προσφέρονται από ένα κανονικό κατάστημα της Τράπεζας.


Τα οχήματα των Κινητών Τραπεζικών Μονάδων παρουσιάζουν καινοτομίες στο σχεδιασμό τους και είναι κατασκευασμένες βάσει των ευρωπαϊκών κανόνων ασφαλείας και τηρούν όλες εκείνες τις προδιαγραφές, ώστε να παρέχουν άρτια εξυπηρέτηση και ευχάριστη εμπειρία στους πελάτες, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα σεβασμό προς το περιβάλλον. Είναι εξοπλισμένα μεταξύ άλλων με ΑΤΜ, ταμειακούς πάγκους, χώρους καθισμάτων, ενσωματωμένα κλιματιστικά, και με ανελκυστήρες για τη διευκόλυνση της πρόσβασης ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρίες.


Στον χαιρετισμό του ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής δήλωσε τα εξής: “Κεντρικός άξονας της στρατηγικής μας είναι η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στην Ελληνική Τράπεζα τηρούμε τις υποσχέσεις μας προς τους πελάτες μας και την κοινωνία ευρύτερα. Λίγες εβδομάδες μετά την ανάληψη των εργασιών του καλού συνεργατισμού η κινητή τραπεζική μονάδα είναι έτοιμη να ενισχύει το δίκτυο των καταστημάτων μας, στηρίζοντας έτσι τις τοπικές κοινότητες και την ύπαιθρο».


Η πρώτη Κινητή Τραπεζική Μονάδα που θα ενισχύσει το υφιστάμενο δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας ξεκινά την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και θα καλύπτει 12 κοινότητες:


Η Τράπεζα, μετά την ολοκλήρωση και των τελευταίων απαραίτητων διεργασιών, αναμένεται να προβεί στην ανακοίνωση του δρομολογίου και της δεύτερης Κινητής Μονάδας στις αρχές Δεκεμβρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top