Η Ελληνική Τράπεζα παρουσίασε την πρώτη Κινητή Τραπεζική Μονάδα

Η Ελληνική Τράπεζα παρουσίασε την πρώτη Κινητή Τραπεζική Μονάδα

Την πρώτη Κινητή Τραπεζική Μονάδα, που θα ενισχύσει το δίκτυο καταστημάτων της, παρουσίασε η Ελληνική Τράπεζα, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, στο Οινοποιείο Άης Αμπέλης στο Καλό Χωριό Κλήρου.

Οι Κινητές Τραπεζικές Μονάδες δημιουργήθηκαν μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και της κοινωνικής προσφοράς της Τράπεζας προς τις κοινότητες της Κύπρου, κατανοώντας ότι δεν είναι πάντα εύκολη η πρόσβαση, ιδιαίτερα των κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών, σε τραπεζικές υπηρεσίες.


Στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης της Τράπεζας στη νέα εποχή, οι Μονάδες θα έχουν τη δυνατότητα ταυτόχρονης εξυπηρέτησης των πελατών τόσο της Ελληνικής Τράπεζας όσο και της πρώην ΣΚΤ. Οι υπηρεσίες που θα παρέχουν είναι παρόμοιες με αυτές που προσφέρονται από ένα κανονικό κατάστημα της Τράπεζας.


Τα οχήματα των Κινητών Τραπεζικών Μονάδων παρουσιάζουν καινοτομίες στο σχεδιασμό τους και είναι κατασκευασμένες βάσει των ευρωπαϊκών κανόνων ασφαλείας και τηρούν όλες εκείνες τις προδιαγραφές, ώστε να παρέχουν άρτια εξυπηρέτηση και ευχάριστη εμπειρία στους πελάτες, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα σεβασμό προς το περιβάλλον. Είναι εξοπλισμένα μεταξύ άλλων με ΑΤΜ, ταμειακούς πάγκους, χώρους καθισμάτων, ενσωματωμένα κλιματιστικά, και με ανελκυστήρες για τη διευκόλυνση της πρόσβασης ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρίες.


Στον χαιρετισμό του ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής δήλωσε τα εξής: “Κεντρικός άξονας της στρατηγικής μας είναι η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στην Ελληνική Τράπεζα τηρούμε τις υποσχέσεις μας προς τους πελάτες μας και την κοινωνία ευρύτερα. Λίγες εβδομάδες μετά την ανάληψη των εργασιών του καλού συνεργατισμού η κινητή τραπεζική μονάδα είναι έτοιμη να ενισχύει το δίκτυο των καταστημάτων μας, στηρίζοντας έτσι τις τοπικές κοινότητες και την ύπαιθρο».


Η πρώτη Κινητή Τραπεζική Μονάδα που θα ενισχύσει το υφιστάμενο δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας ξεκινά την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και θα καλύπτει 12 κοινότητες:


Η Τράπεζα, μετά την ολοκλήρωση και των τελευταίων απαραίτητων διεργασιών, αναμένεται να προβεί στην ανακοίνωση του δρομολογίου και της δεύτερης Κινητής Μονάδας στις αρχές Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE