ΚΥΠΡΟΣ: Ο αλλόκοτος τρόπος που οι τράπεζες έδιναν δάνεια πριν το 2013

ΚΥΠΡΟΣ: Ο αλλόκοτος τρόπος που οι τράπεζες έδιναν δάνεια πριν το 2013

Οι εξασφαλίσεις που ζητούσαν οι τράπεζες πριν το 2013 τις «πληγώνουν» ξανά το 2018.

 

Αλλόκοτος ο τρόπος που οι τράπεζες μοίραζαν δάνεια πριν το 2013, αφού χωρίς τις απαραίτητες εξασφαλίσεις ο καθένας μπορούσε να επισκεφτεί ένα υποκατάστημα και να πάρει αυτό που ζητούσε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των πιο πάνω, οι τελευταίες εκποιήσεις χωραφιών, που φέρνει στο φως ο «Φιλελεύθερος» και η Θεανώ Θειοπούλου. Χωράφια τα οποία κατέχουν οι τράπεζες και προορίζονται για εκποιήσεις λόγω των χρεών των ιδιοκτητών τους.

Αρκετά από αυτά αν και διατίθενται προς πώληση για ψίχουλα, μένουν στα αζήτητα, καθώς είτε βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές, είτε σε αυτά υπάρχουν και άλλοι συνιδιοκτήτες.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE