ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή Λόρδων για Κύπρο: Ειδική επιτροπή για εγκλωβισμένους αγοραστές

Βουλή Λόρδων για Κύπρο: Ειδική επιτροπή για εγκλωβισμένους αγοραστές

Ειδική επιτροπή στη Βουλή των Λόρδων για εγκλωβισμένους αγοραστές στην Κύπρο.

Η Βουλή των Λόρδων έχει ορίσει ειδική επιτροπή υπό τον Λόρδο Gary Kass, η οποία μελετά τη λήψη τη λήψη μέτρων για τις χιλιάδες εγκλωβισμένους Άγγλους αγοραστές ακινήτων στην Κύπρο είπε ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, ο Πρόεδρος του νομοθετικού σώματος Δημήτρης Συλλούρης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, διευκρίνισε ότι ενημερώθηκε σχετικά κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η σχετική αναφορά του κ. Συλλούρη έγινε μετά την ενημέρωση του σώματος ότι η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών, για την ενδελεχέστερη συζήτηση της πρότασης νόμου για την μεταβίβαση ακινήτων που άπτεται των εγκλωβισμένων αγοραστών συνέστησε υποεπιτροπή με τους Βουλευτές Γιώργο Γεωργίου, Άριστο Δαμιανού, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και Κωστή Ευσταθίου.

«Δεν είμαστε μόνοι και πρέπει να επιταχύνουμε», τόνισε ο κ. Συλλούρης αφού ενημέρωσε την Ολομέλεια για την Επιτροπή στη Βουλή των Λόρδων.

Ο Πρόεδρος της Βουλής τοποθετήθηκε και επί των εξελίξεων στη Βρετανία επαναλαμβάνοντας τη θέση του υπέρ μιας αλλαγής πλεύσης (U Turn).

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top