ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ζωντανεύει» ξανά η μεγάλη υπεραγορά ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ- «Συγκάτοικο» αποκτά το JUMBO

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ζωντανεύει» ξανά η μεγάλη υπεραγορά ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ- «Συγκάτοικο» αποκτά το JUMBO

Σε λίγους μήνες οι Λεμεσιανοί θα μπορούν να ψωνίσουν από άλλη μια υπεραγορά που στο παρελθόν επισκεπτόταν καθημερινά για τις αγορές του χιλιάδες Κύπριοι.

Του Στέλιου Στυλιανού

Μπορεί η πρώην υπεραγορά «Ορφανίδης» στο Ζακάκι να στεγάζει πλέον το προσωρινό καζίνο της Κύπρου και να έχει πάρει μια εντελώς διαφορετική μορφή, ωστόσο το επιβλητικό κτήριο που τώρα στεγάζει το πολυκατάστημα JUMBO στην περιοχή Πολεμιδιών δεν αναμένεται να «υποστεί» τεράστιες αλλαγές καθώς εκεί όπως πληροφορούμαστε θα εγκαινιαστεί νέα μεγάλη υπεραγορά.

Πρόκειται για την αλυσίδα «Άλφα Μέγα» η οποία βάσει στρατηγικού σχεδιασμού αναμένεται να εγκαινιάσει την 4η υπεραγορά της στην πόλη (μετά από Λινόπετρα, Κάψαλο και Κολόσσι) αρχές του 2019.

Έτσι το πολυκατάστημα JUMBO τον Μάρτιο του 2019 αναμένεται να αποκτήσει «συγκάτοικο» μιας και στον ισόγειο χώρο του κτηρίου θα λειτουργήσει η υπεραγορά «Άλφα Μέγα» καθώς και άλλα κατάστηματα, που σιγά-σιγά θα δώσουν νέα πνοή στο κτήριο που όποιος επισκέπτεται βλέπει κλειστές βιτρίνες.

Η αγορά αναμένεται στοιχίσει στην «Αλφα Μεγα» γύρω στα 10.000.000 ευρώ με τις εργασίες να είναι ήδη σε εξέλιξη και την υπεραγορά που παλιά ξέραμε ως ΟΡΦΑΝΙΔΗ να δραστηριοποιείται ξανά με την επωνυμία "Αλφα Μέγα", ενώ αναμένεται να αποτελέσει την «ναυαρχίδα» της αλυσίδας, αφού τα Πολεμίδια αποτελούν ένα κεντρικό σημείο της Λεμεσού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top