ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπουδαίο διπλό της Σουηδίας στην Τουρκία δια… ποδός Μπεργκ!

Σπουδαίο διπλό της Σουηδίας στην Τουρκία δια… ποδός Μπεργκ!

Με ένα πέναλτι που κέρδισε ο Μπεργκ και εκτέλεσε εύστοχα ο Γκράνκβιστ η Σουηδία επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Τουρκίας.

ι Σουηδοί ταξίδεψαν στο Ικόνιο θέλοντας μόνο νίκη προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στο «κόλπο» για την πρώτη θέση του ομίλου τους καθώς οι Τούρκοι είχαν επικρατήσει με 3-2 στη Στοκχόλμη το Σεπτέμβρη.

Από τους πρωταγωνιστές για την ομάδα του Γιαν Άντερσεν ήταν ο Μάρκους Μπεργκ με τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού να κερδίζει πέναλτι στο 71’.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκράνκβιστ και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που χάρισε στην ομάδα του τη σπουδαία νίκη.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Σκανδιναβοί χρειάζονται πλέον νίκη εντός έδρας την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Ρωσία προκειμένου να πάρουν την πρώτη θέση.

Αντίθετα, μετά από αυτή την ήττα, οι Τούρκοι υποβιβάζονται στη League C καθώς έμειναν στους τρεις βαθμούς χωρίς να έχουν άλλο παιχνίδι να δώσουν.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top