ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη για Ουγγαρία που «έκλεψε» τη δεύτερη θέση

Νίκη για Ουγγαρία που «έκλεψε» τη δεύτερη θέση

Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι καθώς η Φινλανδία έχει «σφραγίσει» την προνομιούχα πρώτη θέση του ομίλου η Ουγγαρία πήρε τη νίκη με 2-0, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Σάλαϊ και Νάγκι στο πρώτο ημίχρονο.

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις τις για το θεσμό του National League η Ουγγαρία. Η ομάδα του Μάρκο Ρόσι επικράτησε της πρωτοπόρου Φινλανδίας με 2-0, σέ ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και κλείδωσε την δεύτερη θέση του 2ου ομίλου, εκμεταλλευόμενη και την ήττα της Ελλάδας.

Πάτησε γκάζι από νωρίς…

Η Ουγγαρία μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού κόντρα στην πρωτοπόρο Φινλανδία.

Οι Ούγγροι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Σάλαϊ στο 29′ μετά από ασίστ του Κάλμαρ. Η ομάδα του Μάρκο Ρόσι συνέχισε να έχει το έλεγχο του παιχνιδιού και στον 37′ με δυνατό σου του Νάγκι πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, βάζοντας δύσκολα στην ομάδα της Φινλανδίας.

Γενικά οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους έχοντας σύνολο επτά τελικές, έναντι τριών της Φινλανδίας.

Κυνήγησε την ισοφάριση η Φινλανδία…

Η Εθνική ομάδα της Φινλανδίας προσπάθησε να επανέλθει στο δεύτερο ημίχρονο, παίρνοντας τα ηνία του αγώνα και δημιουργώντας απειλές στην άμυνα της γηπεδούχου Ουγγαρίας. Οι Φινλανδοί διαμαρτυρήθηκαν για ανατροπή του Πούκι στην περιοχή της Ουγγαρίας στο 62′, αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης η ομάδα της Φινλανδίας είχε την μπάλα στα πόδια της, χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια καλή στιγμή. Οι Ούγγροι με αντεπιθέσεις έψαξαν και ένα τρίτο τέρμα.

Η ομάδα του Κανέρβα, απείλησε κυρίως με στημένες φάσεις αλλά η άμυνα της Ουγγαρίας διατήρησε το 2-0.

Οι συνθέσεις:

Ουγγαρία (Ρόσι): Γκουλάτσι, Μπαράτ (Λανγκ 52′), Όρμπαν, Κάνταρ (Βινίσιους), Κόρχουτ (Χολέντερ 54′), Κλαϊνχάισλερ, Νάγκι, Καλμάρ, Λόβρεντισιτς, Σαλάι, Ντζούντζακ

Φινλανδία (Κάνερβα): Γιόρονεν, Γκράνλουντ (Τοϊβό 46΄), Αραγιούρι, Βαϊσάνεν, Ουρόνεν, Καμάρα, Λαμ (Κάουκο 60′), Τεϊλόρ (Φόρσελ 74′), Λούντ, Τουόμινεν, Πούκι

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top