ΠΑΡΑ-THEMA

ΣΧΟΛΙΟ: Τα θύματα στο δρόμο δεν είναι στατιστικοί αριθμοί αλλά ψυχές -Η... νεκρολαγνεία των δημοσιογράφων

ΣΧΟΛΙΟ: Τα θύματα στο δρόμο δεν είναι στατιστικοί αριθμοί αλλά ψυχές -Η... νεκρολαγνεία των δημοσιογράφων

Την Κυριακή (18/11) ήταν η παγκόσμια ημέρα μνήμης θυμάτων τροχαίων. Όμως, η Κύπρος θρηνεί τον χαμό ακόμα δύο νεαρών στο βωμό της ασφάλτου.

Του Ιάκωβου Ιακώβου

Δύο συμπολίτες μας νεαρής ηλικίας χάθηκαν τόσο άδικα από την ζωή για λάθη είτε της πολιτείας είτε των ιδίων. Αυτό δεν έχει και τόση σημασία όταν μιλάμε για επίλογο ψυχών.

Κατά την διάρκεια της σεμνής τελετής που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (18/11) στην Κύπρο ξεχωρίσαμε μια δήλωση που έγινε από τον Τζίμη Αγγελίδη, πρόεδρο της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Star Club Cyprus, η οποία πρέπει να αποτυπωθεί στις ψυχές όλων μας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων - «Δυστυχώς χάνονται ανθρώποι τόσο άδικα» - ΦΩΤΟ&VIDEO

Όπως είπε, δεν πρέπει να θεωρούμε τα θύματα τροχαίων στατιστικούς αριθμούς αφού είναι άτομα, ψυχές, που «άφησαν πίσω αγαπημένους και οικογένειες».

Αυτή η φράση θα πρέπει να αποτυπωθεί βαθιά στις ψυχές μας και να προσπαθήσουμε όλοι να ελαχιστοποιήσουμε τα θύματα στον μέγιστο βαθμό.

Και για όσους μιλούν για νεκρολαγνεία των δημοσιογράφων στα θανατηφόρα, ο λόγος που γίνονται ειδήσεις τα θανατηφόρα δεν έχει να κάνει με τα "κλικ" αλλά με την προσπάθειά μας να αλλάξει αυτός ο κόσμος.

Υ.Γ. Καληνύχτα Κεμάλ. Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top