ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Λευκαρίτης ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ πίκρα και σκέψεις ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ – Όλα όσα είπε και… ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ

Ο Λευκαρίτης ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ πίκρα και σκέψεις ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ – Όλα όσα είπε και… ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ

Δεν έκρυψε την απογοήτευση του, τον προβληματισμό του, από τη μη ικανοποιητική ανταπόκριση του κόσμου της ομάδας, αναφερόμενος στις σκέψεις που κάνει, ο πρόεδρος της Petrolina ΑΕΚ, Ανδρέας Λευκαρίτης.

Μιλώντας στην οπαδική ιστοσελίδα aek24.net άφησε να νοηθεί ότι σκέφτεται σοβαρά εάν θα παραμείνει στην ηγεσία του τμήματος.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν και δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα aek24.net

«Έχει δώσει και την ψυχή του για την ΑΕΚ μας. Καθημερινά σπαταλά χρόνο και μπόλικο χρήμα έτσι ώστε η καλαθοσφαιρική μας ομάδα να είναι πρωταγωνίστρια και να κερδίζει τίτλους.

Μας έχει προσφέρει τόσες και τόσες χαρές τα τελευταία χρόνια. Ο πρόεδρος μας, Αντρέας Λευκαρίτης, μιλά αποκλειστικά στο aek24.net ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με την Τσμόκι όπου με νίκη προκρινόμαστε στην επόμενη φάση του FIBA Europe Cup.

Μέσα από την κουβέντα μας όμως ο πρόεδρος δεν κρύφτηκε. Είναι φανερά απογοητευμένος από την στάση του κόσμου μας. «Για πιο λόγο να σπαταλάμε τόσο χρήμα, χρόνο από τις οικογένειες μας και με τόσο άγχος αφού κανένα δεν ενδιαφέρει;», διερωτάται εύλογα.

Και πώς να μην είναι απογοητευμένος όταν παίζουμε ευρωπαϊκά παιχνίδια και στις κερκίδες είναι 70 άτομα με το ζόρι. Κάτι, που όπως αποκαλύπτει στις δηλώσεις του στο aek24, τον οδηγεί στο να κάνει σκέψεις να μην συνεχίσει στην προεδρία.

Κ. Λευκαρίτη, πλησιάζει η μεγάλη ώρα του αγώνα κόντρα στην Τσμόκι. Πως το αντιμετωπίζετε;
«Σαν ΑΕΚ το αντιμετωπίζουμε όλοι, παίκτες και προπονητές, πάρα πολύ σοβαρά. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο είναι δίχως αύριο».

Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια των τελευταίων χρόνων για την ΑΕΚ;
«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια της μεγάλης ιστορίας της ΑΕΚ».

Εσείς που ζείτε την ομάδα καθημερινά, είναι έτοιμη για το παιχνίδι ψυχολογικά;
«Η ομάδα είναι έτοιμη. Σιγά-σιγά ανεβάζουμε ρυθμούς. Ίσως δεν είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα που κάναμε τα τελευταία χρόνια αλλά σιγά-σιγά η ομάδα βρίσκει τα πόδια της και είμαι σίγουρος ότι αύριο (21/11) θα δώσει το 100%. Και με τη βοήθεια του κόσμου, που ελπίζω να έρθει, θα τα καταφέρουμε».

Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος δεν στήριξε όπως θα έπρεπε την ομάδα. Σας πικραίνει το γεγονός ότι ο κόσμος απέχει;
«Είναι η πρώτη φορά που θα πω ότι είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από τον κόσμο της ΑΕΚ. Γιατί μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί στο άθλημα, τουλάχιστον την τελευταία εξαετία είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο, ο κόσμος της ΑΕΚ φέτος είναι μεγάλη απογοήτευση. Να πηγαίνεις σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και να βλέπεις 70 άτομα. Νιώθω τόση απογοήτευση φέτος που δεν ξέρω αν θέλω να συνεχίσω να είμαι πρόεδρος. Για πιο λόγο να σπαταλάμε τόσο χρήμα, χρόνο από τις οικογένειες μας και με τόσο άγχος αφού κανένα δεν ενδιαφέρει;».

Ενόψει του αυριανού αγώνα πιστεύετε θα αλλάξει κάτι, θα θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα;
«Όπως είπα και παλαιότερα η ΑΕΚ θέλει τον κόσμο της γιατί στο τέλος της ημέρας η ΑΕΚ αντιπροσωπεύει μία ολόκληρη πόλη και κάνει περήφανη όλη την Κύπρο. Είναι κρίμα κι άδικο να μην έρχεται ο κόσμος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top