ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΟΧΙ του Μασιά στον Παντελή και ποιος ΞΕΚΙΝΗΣΕ την ιστορία!

Το ΟΧΙ του Μασιά στον Παντελή και ποιος ΞΕΚΙΝΗΣΕ την ιστορία!

Παρακολουθεί με ενδιαφέρον κι ο Αιχμηρός τις εξελίξεις στην Ανόρθωση. 

Μην νομίζετε ότι τα λαγωνικά μου, μένουν ανενεργά, για την «ιστορία» περί προτάσεως στον Δημήτρη Μασιά να αναλάβει πόστο στην Κυρία. 

Κατ’ αρχήν να σας αποκαλύψω, ότι αυτός που… είπε πρώτος στον γνωστό διαιτητή, ότι θα τον ήθελε να «επιστρέψει» σε κάποια στιγμή στον σύλλογο (αφού ήταν οπαδός της Κυρίας, πριν ξεκινήσει το διαιτητιλλίκκι) είναι ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πουλλαΐδης. 

Δικοί του άνθρωποι, εδώ και μερικές εβδομάδες, φροντίζουν να διαρρέουν ότι ανησυχεί σφόδρα για τον τρόπο που… κυβερνά φέτος το «καράβι» ο πρόεδρος Αντρέας Παντελή. Τον ανησυχούν τα οικονομικά «ανοίγματα» και άλλα πράγματα που κυκλοφορούν. 

Οι έμπιστοι του Πουλλαΐδη, δεν διστάζουν μάλιστα να βγάζουν προς τα έξω, ότι, αν με τη λήξη της σεζόν η κατάσταση δεν «φτιαχτεί», τότε θα παρέμβει με καταλυτικό τρόπο. 

Όλα αυτά φυσικά… πήγαν στ’ αυτιά του Αντρέα Παντελή. Tα περί ανησυχίας του πρώην προέδρου, αλλά και τα περί «ψησίματος» του Μασιά να επανέλθει στα «χώματα» της Ανόρθωσης. 

Αποφάσισε λοιπόν να χτυπήσει την πόρτα του γνωστού ρέφερι, απευθύνοντας του πρόταση να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Η απάντηση του πρώην Νοσοκόμου, ήταν χωρίς δεύτερη συζήτηση «ευχαριστώ, δεν θα πάρω» ή πιο απλά «όχι». 

Αυτά τα λίγα έγιναν στην Ανόρθωση τις τελευταίες μέρες. Αν και περιμένουμε ότι οι θερμοκρασίες θα πέσουν προσεχώς, στην λαοφιλή ομάδα της Αμμοχώστου, θα είναι αρκετά ψηλές τους επόμενους μήνες. 

Εννοείται ότι αν η ομάδα συνέλθει για τα καλά και πολύ περισσότερο αν καταφέρει να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, τότε η διοίκηση Παντελή λογικά θα εξασφαλίσει διαβατήριο παραμονής.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top