Ταμεία και εισόδοι στο Τσίρειο Στάδιο!

Ταμεία και εισόδοι στο Τσίρειο Στάδιο!

Ο Απόλλωνας με ανακοίνωση ενημερώνει πως θα ανοίξουν ταμεία και στο γήπεδο στο παιχνίδι με την Αλκή.

Αναλυτικά:

»Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ενημερώνει ότι οι είσοδοι και τα ταμεία στο Τσίρειο Στάδιο για τον αυριανό αγώνα (24/11, 19:00) της ομάδας μας με αντίπαλο την Αλκή Ορόκλινη θα ανοίξουν στις 17:00.

Το Apollon Official Store θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 14:30 όπου θα πωλούνται εισιτήρια για τον αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Kανονικό: 12 ευρώ

Μαθητικό: 8 ευρώ.

Παιδιά κάτω των 14 ετών θα εισέρχονται δωρεάν, ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ εισιτηρίου από το Apollon Official Store ή από τα εκδοτήρια στο Τσίρειο Στάδιο την ημέρα του αγώνα (υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικα).

Για καλύτερη εξυπηρέτηση και προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, παρακαλούμε όπως οι φίλοι της ομάδας προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο.

Να σημειωθεί ότι στο Τσίρειο Στάδιο θα λειτουργούν συνεργεία έκδοσης κάρτας φιλάθλου μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE