Ιραόλα για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και το παιχνίδι με τη Ζυρίχη

Ιραόλα για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και το παιχνίδι με τη Ζυρίχη

Ο Αντόνι Ιραόλα μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού με το ΑΠΟΕΛ (24/11).

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ:

«Προφανώς και είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες ήταν συμπαγείς.

Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε κάποια κενά, στο δεύτερο μέρος θέλαμε να κάνουμε ευκαιρίες, όμως ο αντίπαλος είναι πολύ καλή ομάδα, μην το ξεχνάτε αυτό.

Συνεχίζουμε τη δουλειά, για να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια. Είμαι ευχαριστημένος από τον κόσμο που ήρθε εδώ με αυτό τον καιρό.

Η σκέψη εμένα αλλά και των παικτών, είναι σε όλα τα παιχνίδια. Για μένα, αλλά και για τους περισσότερους παίκτες, είναι η πρώτη μας συμμετοχή σε φάση ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη στη Ζυρίχη.

Όσον αφορά τις αλλαγές, θα κάνουμε μερικές, αν κάποιοι παίκτες μας δεν είναι έτοιμοι 100%, όμως θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Είναι μία καλή ομάδα η Ζυρίχη όμως, αλλά θα τα δώσουμε όλα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE