ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τριάρα σαν σε… προπόνηση για τον Απόλλωνα που έπιασε ΚΟΡΥΦΗ!

Τριάρα σαν σε… προπόνηση για τον Απόλλωνα που έπιασε ΚΟΡΥΦΗ!

Χωρίς να φορτσάρει σε κανένα σημείο του αγώνα με αντίπαλο την Αλκή στο Τσίρειο, ο Απόλλωνας επικράτησε άνετα με 3-0 και ανέβηκε στους 22 πόντους, πιάνοντας την ΑΕΛ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πλέον, οι «κυανόλευκοι» περιμένουν το αποτέλεσμα των «γαλαζοκιτρίνων» στο Κυριακάτικο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, για να ξέρουν σε ποια θέση θα βρίσκονται μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής.

Από την άλλη, η «Αθάνατη» γνωρίσε μία ακόμη ήττα και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις τέσσερις πόντους.

Τα γκολ για τη Λεμεσιανή ομάδα σημείωσαν οι Περέιρα (δις) και Φαουπάλα, ο οποίος… άνοιξε λογαριασμό με την κυανόλευκη φανέλα. Ντεμπούτο με τον Απόλλωνα, για το νεαρό άσο, Ντανίλο Σπόλιαριτς.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μετά το… αναγνωριστικό πρώτο τέταρτο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, επέβαλαν το ρυθμό τους, έχοντας την κατοχή μπάλας και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν.

Το πρώτο γκολ ήρθε νωρίς, στο 18ο λεπτό από τον Φακούντο Περέιρα με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής και στο 30΄ ο ίδιος παίκτης με προβολή μετά από εξαιρετική ομαδική ενέργεια, διαμόρφωσε το 2-0, «κλειδώνοντας» ακόμα ένα «τρίποντο».

Μάλιστα, στο 33΄ ο Περέιρα, στο 35΄ ο Σκέμπρι και στο 38΄ ο Μάγκλιτσα, είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν το 3-0, σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν αντέχει σε κριτική, αφού η διαφορά δυναμικότητας είναι κάτι παραπάνω από ορατή.

Η Αλκή προσπάθησε, δίνοντας βαρύτητα στα μετόπισθεν και τουλάχιστον στάθηκε αξιοπρεπώς (τηρουμένων των αναλογιών), ενώ είχε και μία καλή στιγμή στο 27΄ με τον Κωνσταντίνου, για να ισοφαρίσει σε 1-1.

 

Κίτρινες: – / Κωνσταντίνου (67΄), Ακόστα (76΄).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων (Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Ουεντραόγκο, Κυριάκου, Βασιλείου, Σακέτι, Περέιρα (46΄ Φαουπάλα), Σαρδινέρο, Ζελάγια (61΄ Ντανίλο Σπόλιαριτς), Σκέμπρι (70΄ Σουμά), Μάγκλιτσα.

Αλκή (Σακκάς): Πάρντο, Χαραλάμπους (72΄ Μπελαμεϊρί), Σερφά, Σταύρου, Γκαντάτσια (80΄ Αντωνίου), Κωνσταντίνου (85΄ Χαρή), Ακόστα, Κυπριανού, Φλόρες, Σταρόκιν, Ηλία.

Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Καλησπέρας Νίκος
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνου Ανδρέας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top