ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΕΚ του Ιραόλα δεν είναι… ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Η ΑΕΚ του Ιραόλα δεν είναι… ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Οι εγχώριες διοργανώσεις μπαίνουν για λίγο στον… πάγο και η προσοχή της ΑΕΚ στρέφεται στον αγώνα κόντρα στη Ζυρίχη (29/11).

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΑΚ)

Ο Άντονι Ιραόλα και οι ποδοσφαιριστές του, αφού έκαναν το καθήκον τους απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (1-0), ταξίδεψαν με προορισμό την Ελβετία όπου θα αντιμετωπίσουν την Ζυρίχη το βράδυ της Πέμπτης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (19:55). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Letzigrund χωρητικότητας περίπου 25.000 φιλάθλων.

Η πορεία της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια αλλά και την τρέχουσα ευρωπαϊκή περίοδο, δείχνει πως βλέπει κάθε αντίπαλο στα μάτια ανεξαρτήτως αν είναι το φαβορί ή το αουτσάιντερ ή αν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο. Και το βραδύ της Πέμπτης υπάρχει το κίνητρο να τερματίσει στην 3η θέση, όπως επίσης και το οικονομικό.

Ο όμιλος που βρίσκεται η ΑΕΚ είναι διαμορφωμένος ως εξής: Μπάγερν Λεβερκούζεν (9), Ζυρίχη (9), Λουντογκόρετς (2) και ΑΕΚ (2). Σαφώς και τα πάντα έχουν κριθεί, ωστόσο η προσεχής αντίπαλος των κιτρινοπράσινων έχει ως κίνητρο την κατάκτηση της πρωτιάς, γι’ αυτό και θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο απέναντι στην κυπριακή ομάδα.

Aπό τον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, όταν δηλαδή η ΑΕΚ άρχισε το ευρωπαϊκό της ταξίδι, διακρίνεται η πίστη και η σωστή δουλειά που πραγματοποιείται στην Λάρνακα. Άρχισε σχεδόν από την αρχή και έφτασε μέχρι τους ομίλους (2ο προκριματικό), σκορπώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Θυμίζουμε πως ξεπέρασε -κατά σειρά- τους εξής αντιπάλους: Ντάνταλκ (0-0, 0-4), Στουρμ Γκράτς (0-2, 5-0) και Τρέντσιν (1-1, 3-0). Δύσκολα δέχεται γκολ, αφού μόνο στα προκριματικά έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ, ενώ έχει πετύχει 15 (!).

Στα αξιοσημείωτα, είναι πως… μπροστάρης σ’ αυτή την πορεία, είναι ο Ιβάν Τρισκόφσκι ο οποίος έχει πετύχει 7 γκολ (σε προκριματικά και ομίλους), ενώ κατά σειρά ακολουθούν οι: Ακοράν (3), Λαρένα (2), Γιάννου (2), Τέτε (1), Τρουγιόλς (1), Τολμές (1), Ράσπας (1).

Η αποστολή των κιτρινοπράσινων βρίσκεται στη Ζυρίχη από τα ξημερώματα της παραμονής του παιχνιδιού, όπου θα πραγματοποιήσει μια και μοναδική προπόνηση, ενώ προηγουμένως ο τεχνικός της ομάδας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Ο Άντονι Ιραόλα δεν έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Μόισοφ και Αντωνιάδη, ενώ θετικά είναι τα δεδομένα για τον Κάσες που θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αποστολή. Εκτός λίστας είναι οι Ρουσιάς και Λαμπάν.

Όσον αφορά τον κόσμο που θα βρίσκεται στο πλευρό της ΑΕΚ, ο αριθμός αναμένεται πως θα φτάσει τους 200, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση. Επίσης όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ομάδας, οι φίλοι των κιτρινοπράσινων προμηθεύτηκαν το εισιτήριο τους από τα γραφεία της ομάδας, ενώ κατά την αγορά του εισιτηρίου ήταν απαραίτητο να προσκομίσουν τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, πολιτική ταυτότητα / διαβατήριο). Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα στα 25 Ελβετικά φράγκα (22 ευρώ).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top