ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΝΙΚΟΣ με τις αιτήσεις εισιτηρίων για το Ρίβερ-Μπόκα! ΤΡΕΛΟ νούμερο…

ΠΑΝΙΚΟΣ με τις αιτήσεις εισιτηρίων για το Ρίβερ-Μπόκα! ΤΡΕΛΟ νούμερο…

Πάνω από 150.000 αιτήσεις από κάθε γωνιά του πλανήτη για ένα εισιτήριο στο Ρίβερ – Μπόκα, σε λιγότερο από 24 ώρες. Μόνο 10.000 μαγικά χαρτάκια θα διατεθούν στις δύο ομάδες για τον τελικό της 9ης Δεκεμβρίου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Μόλις έγινε επισήμως γνωστό ότι ο τελικός του Copa Libertadores ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», οι αιτήσεις από κάθε γωνιά της γης για ένα μαγικό χαρτάκι δίνουν και παίρνουν.

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, περισσότεροι από 150.000 φίλαθλοι ζήτησαν να προμηθευτούν εισιτήριο, τόσο πολύ που αν ήταν δυνατό θα θα γέμιζαν δύο Μπερναμπέου. Όπως είναι αναμενόμενο, η εξασφάλιση εισιτηρίου μοιάζει με… θησαυρό.

Η Conmebol, η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και η Ρεάλ Μαδρίτης που φιλοξενεί τον τελικό, έχουν «πολιορκηθεί» από αιτήσεις, ενώ η ομοσπονδία της Ισπανίας έβαλε φραγή στα τηλέφωνά της. Οι περισσότερες αιτήσεις έγιναν από την κοινότητα των Αργεντινών που ζουν στην Ισπανία.

Εκτιμάται ότι στη χώρα της Ιβηρικής μένουν 71.000 Αργεντινοί, εκ των οποίων οι 9.000 στη Μαδρίτη. Αν συνυπολογιστούν αυτοί που έχουν διπλή υπηκοότητα, φτάνουμε τον αριθμό 200.000. Στο μεταξύ, Ρίβερ και Μπόκα θα λάβουν μόλις 10.000 μαγικά χαρτάκια.

Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, δηλαδή, θα υπάρχουν 5.000 οργανωμένοι των Μιγιονάριος και άλλοι τόσοι των Χενέισες.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top