ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της και η Λάρνακα

Φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της και η Λάρνακα

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων εισήλθε από το Σάββατο 2/12  η Λάρνακα με την φωταγώγηση του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου δέντρου που στήθηκε στην Πλατεία Ευρώπης.


Ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας πατώντας το κουμπί για τη φωταγώγηση ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Λάρνακα για όλο τον Δεκέμβριο, τον μήνα των εορτών των Χριστουγέννων θα είναι «μια μεγάλη οικογένεια».
 
Πρόσθεσε ότι «τα Χριστούγεννα είναι γιορτή που συγκεντρώνεται η οικογένεια, ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας και είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα για όλο τον κόσμο στο μέσο του Χειμώνα. Ο Δήμος και το Δημοτικό Συμβούλιο επιθυμεί όπως ο κόσμος της Λάρνακας παραμείνει στη πόλη για τις γιορτές των Χριστουγέννων και γι’αυτό έχει διοργανώσει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα».
 
Φέτος όπως και κάθε χρόνο, συνέχισε «θα δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα καλλιτεχνικά σχήματα της πόλης, δηλαδή σχολές χορού και χορωδίες να συμμετέχουν στην πανδαισία εκδηλώσεων που έχουν οργανωθεί σε όλο το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας».

Ακολούθησε  καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικά και χορευτικά σχήματα της πόλης και συναυλία με τους «Τενόρους του 21ου αιώνα» από τη Μόσχα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top