ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Πισίνα κολύμβησης» ο Αστ. Σταθμός Λυκαβηττού - Γι’ αυτό αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τον Μαυρομιχάλη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Πισίνα κολύμβησης» ο Αστ. Σταθμός Λυκαβηττού - Γι’ αυτό αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τον Μαυρομιχάλη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, από τον πλημμυρισμένο Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβηττού, αφού εκτός από τις συνθήκες που καλούνται να εργαστούν οι αστυνομικοί, προκύπτει και θέμα ασφάλειας.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, οι καταιγίδες που έπληξαν ολόκληρη την Κύπρο, το βράδυ της Δευτέρας (3/12), είχαν ως αποτέλεσμα να κλείσει ο αστυνομικός σταθμός και να μεταφερθεί εκτάκτως σε άλλον Αστυνομικό Σταθμό ο Αλέξης Μαυρομιχάλης, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων για υπόθεση ναρκωτικών από την Κυριακή (2/12).

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, η στάθμη του νερού στον πλημμυρισμένο δρόμο φαίνεται να έφτασε στο ύψος της πόρτας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

X.Z.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE