ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Νέα διαταραχή θα επηρεάσει την Κύπρο - Αναμένεται έντονη κακοκαιρία και ισχυροί άνεμοι

ΚΑΙΡΟΣ: Νέα διαταραχή θα επηρεάσει την Κύπρο - Αναμένεται έντονη κακοκαιρία και ισχυροί άνεμοι

Βαροµετρικό χαµηλό που δηµιουργείται στο Αιγαίο συνοδευόµενο από µετωπική δραστηριότητα κινείται βορειοανατολικά και επηρεάζει τον καιρό στην περιοχή.

Την Δευτέρα (10/12) το απόγευµα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε σποραδικές βροχές και ενδεχοµένως µεµονωµένη καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι κυµατώδης.

Το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί συννεφιασµένος µε βροχές και καταιγίδες κυρίως στα παράλια. Σε ορισµένες καταιγίδες θα παρατηρηθεί χαλαζόπτωση. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί 5 µποφόρ και παροδικά πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη και στα προσήνεµα κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 15 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (11/12) ο καιρός θα καταστεί µερικά συννεφιασµένος ενώ παροδικά δεν αποκλείονται τοπικές βροχές ή µεµονωµένη καταιγίδα. Το απόγευµα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν για να φέρουν πιο οργανωµένες βροχές ή µεµονωµένη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί νοτιοδυτικοί µέχρι δυτικοί και αργότερα µέχρι βορειοδυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ και στα προσήνεµα το απόγευµα µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 17 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (12/12) και την Πέµπτη (13/12) ο καιρός θα είναι παροδικά µερικά συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο λίγων τοπικών βροχών και τη θερµοκρασία να σηµειώνει περαιτέρω πτώση και να βρίσκεται σε χαµηλότερα των κανονικών για την εποχή επιπέδων.

Νέα διαταραχή θα µας επηρεάσει από τα ξηµερώµατα της Παρασκευής (14/12) µε βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς άνεµους.

Η µέγιστη θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top