Δωρεάν στάθμευση στο εμπορικό κέντρο για τις γιορτές στον Δήμο Λεμεσού

Δωρεάν στάθμευση στο εμπορικό κέντρο για τις γιορτές στον Δήμο Λεμεσού

Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων, ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει πως θα εφαρμόσει το μέτρο της δωρεάν στάθμευσης στην περιοχή του παραδοσιακού εμπορικού κέντρου της πόλης.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η δωρεάν στάθμευση θα ισχύσει από την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου,2018 μέχρι και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, σε όλους τους Δημοτικούς χώρους στάθμευσης, παρκόμετρα και μηχανές που βρίσκονται στους δρόμους.

Οι οδηγοί καλούνται να επωφεληθούν του μέτρου αυτού, όμως παρακαλούνται να μην καταλαμβάνουν τις θέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ούτως ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες.

Προτρέπονται επίσης οι οδηγοί να μην σταθμεύουν παράνομα σε άλλους χώρους και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η εφαρμογή του μέτρου θα επιτηρείται από την Τροχονομική υπηρεσία του Δήμου και καλούνται όλοι οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τα πιο πάνω καθώς και με τις υποδείξεις των Τροχονόμων.

Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμος Λεμεσού εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλό Νέο Έτος 2019.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.