ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτο: Βασικός του ΠΑΟΚ ζήτησε 1.000.000 για να μείνει – Τραβούσε τα μαλλιά του ο Σαββίδης!

Απίστευτο: Βασικός του ΠΑΟΚ ζήτησε 1.000.000 για να μείνει – Τραβούσε τα μαλλιά του ο Σαββίδης!

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, έχει πολλά θέματα να λύσει.

Όχι μόνο μεταγραφικά. Για την ακρίβεια, πιο σημαντικά από τα μεταγραφικά. Διότι ο Δικέφαλος έχει σε εκκρεμότητα 7 συμβόλαια που λήγουν (Βαρέλα, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Σάχοβ, Γλύκου και Σιαμπάνη). Αλλά και ακόμη δύο συμβόλαια προς ανανέωση-αναπροσαρμογή, αυτά των Πέλκα και Πασχαλάκη. Υποθέσεις πολύ περίπλοκες και δύσκολες, οι οποίες ήδη έχουν αρχίσει να επηρεάζουν το κλίμα εντός ΠΑΟΚ.

Οπως ήδη σας έχει ενημερώσει to10.gr επαφές και συζητήσεις έχουν γίνει με τους εκπροσώπους όλων. Και θα γίνουν ξανά. Ωστόσο, η περίπτωση που δείχνει να έχει προβληματίσει περισσότερο από κάθε άλλη τους Θεσσαλονικείς είναι αυτή του Δημήτρη Πέλκα. Και αυτό διότι ο εκπρόσωπος του διεθνούς επιτελικού μέσου του ΠΑΟΚ, ζήτησε αναπροσαρμογή με ένα ποσό κοντά στα χρήματα που προσέφερε το καλοκαίρι η Φενέρμπαχτσε στον πελάτη του.

Συγκεκριμένα, ο Πολ Κουτσολιάκος, σε συνεννόηση -προφανώς- με τον παίκτη, ζήτησε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που να φτάνουν το 1.000.000 €. Ποσό που προκάλεσε αίσθηση στους Θεσσαλονικείς και φυσικά τους ενόχλησε. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι μόλις τον Σεπτέμβριο του 2017 ο Πέλκας ανανέωσε έως το 2021, με αυξημένες απολαβές. Οπότε θεωρείται παράλογο να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με σχεδόν τριπλάσια χρήματα από εκείνα που προβλέπει η πρότερη αναπροσαρμογή!

Στο ίδιο «πακέτο» συζητήσεων έχει μπει και το όνομα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Διότι μπορεί από το περιβάλλον του Κουτσολιάκου να επιμένουν πως ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ δεν έχει σχέση με τον Ελληνογερμανό ατζέντη, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι. Και επειδή ο Πασχαλάκης είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους παίκτες του ρόστερ, έχει ζητήσει εξίσου μεγάλη αύξηση. Η οποία φτάνει τις 600.000 € τον χρόνο.

Οσο για το χειρότερο; Πλέον οι απαιτήσεις όλων των παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, έχουν εκτοξευθεί. Και μπορεί από την Τούμπα και ανεπίσημα να προκύπτει η θέση «όποιον θέλουμε, θα τον κρατήσουμε», ωστόσο τα ίδια έλεγε πρόσφατα και ο Μελισσανίδης. Και είδαμε τα αποτελέσματα…

Πηγή: bigbusiness.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top