ΑΠΑΝΤΗΣΕ για τον ΟΡΙΣΜΟ του Δημητρίου μετά το ΑΠΟΕΛ – Απόλλων / Τι ΑΝΕΦΕΡΕ

ΑΠΑΝΤΗΣΕ για τον ΟΡΙΣΜΟ του Δημητρίου μετά το ΑΠΟΕΛ – Απόλλων / Τι ΑΝΕΦΕΡΕ

Στην εκπομπή « Άκου τη φάση» του Super Sport fm 104.0 ο Γιαννάκης Κυπριανίδης απάντησε για τον ορισμό του Βασίλη Δημητρίου μετά τα λάθη του στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνας.

Αναλυτικά τι είπε:

«Κάποτε μας είπαν ότι θα τιμωρηθεί την στιγμή που θα κρίνουν σωστή. Μπαίνουμε κι εμείς στην διαδικασία να παρακολουθούμε τους ορισμούς. Ούτε ο Λούκας Σωτηρίου δεν ορίστηκε αλλά είχε παιχνίδι στο Λίβανο. Το να παίξει σαν τέταρτος όπως έγινε είναι μια έμμεση τιμωρία».

«Όταν σαν ομοσπονδία το ένα το παραβλέπεις, το άλλο το παραβλέπεις τότε χάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα. Δεν λέμε να εξοντώσουν κανέναν, είναι άνθρωποι και θα έχουν την κακή τους μέρα αλλά τουλάχιστον να δείξει η ΚΟΠ ότι έκανε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE