ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΤΑΚΑ για Τράττο και για την ΑΠΟΒΟΛΗ Κολοκούδια!

ΑΤΑΚΑ για Τράττο και για την ΑΠΟΒΟΛΗ Κολοκούδια!

Στην εκπομπή «Άκου τη φάση» του Super Sport fm 104.0 ο Γιαννάκης Κυπριανίδης ανάλυσε την διαιτησία του αγώνα Ένωση-Απόλλωνας.

«Ο Απόλλωνας προηγήθηκε με δύο καθαρά γκολ και μέχρι το 40΄ δεν υπήρξε κάτι» είπε αρχικά ο Γιαννάκης Κυπριανίδης.

**«Στο 40΄ ο Μάρκοβιτς έκανε ένα φάουλ αλλά δεν ήταν για δεύτερη κίτρινη κάρτα, δεν ήταν γεμάτη που λέμε».

**«Στο 44΄ η Ένωση ζήτησε χέρι στην περιοχή του Απόλλωνα. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα ο Μάρκοβιτς άνοιξε και τα δύο χέρια κάνοντας το σώμα σε σχήμα σταυρού. Ο παίκτης της Ένωσης πήρε το κεφάλι και η μπάλα χτύπησε στο δεξί χέρι του ποδοσφαιριστή. Κάποιοι μου είπαν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έβλεπε, αλλά… έκανε τη δουλειά του, αύξησε τον όγκο του σώματος του. Έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Λάθος του Λεόντιου Τράτου. Είναι άσπρο-μαύρο».

**«Στην επανάληψη είχαμε στην περιοχή της Ένωσης ένα μαρκάρισμα ώμο με ώμο. Πιο σταθερός ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης έμεινε όρθιος, σωστά δν δόθηκε παράβαση, δεν υπήρχε».

**«Στο 59΄ ανακόπηκε οφσάιντ η Ένωση και φαίνεται να είναι καλυμμένος, κακώς δόθηκε».

**«Στο 80΄ ζήτησε πέναλτι η Ένωση αλλά η παράβαση ήταν εκτός περιοχής».

**«Στο 84΄ ζήτησε πέναλτι και πάλι η Ένωση για ένα χέρι. Φάνηκε ότι ο παίκτης του Απόλλωνα ενώ έπεσε να αποκρούσει την μπάλα, το χέρι στο οποίο χτύπησε η μπάλα ήταν τοποθετημένο στο στήθος. Είτε ήταν εκεί το χέρι είτε όχι θα σταματούσε η μπάλα από το στήθος. Σωστά δεν δόθηκε παράβαση. Κακώς διαμαρτυρήθηκε ο Κολοκούδιας. Ακούμπησε και τον διαιτητή, πράγμα που απαγορεύεται. Είδε την κίτρινη και αντί να σταματήσει επέστρεψε και κάτι είπε στον διαιτητή και του έβγαλε δεύτερη κίτρινη. Ο Κολοκούδιας έπρεπε να αποβληθεί από την στιγμή που άγγιξε τον διαιτητή. Φάνηκε ότι δεν ήθελε να τον αποβάλει. Επιστρέφοντας δεν άφησε περιθώρια στον διαιτητή».

«Οποιοσδήποτε μη καταλογισμός πέναλτι είναι σοβαρό λάθος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top