ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεντόγια: «Μου λείπει ο Απόλλωνας – Παίζει απίστευτο ποδόσφαιρο και αξίζει το πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπεντόγια: «Μου λείπει ο Απόλλωνας – Παίζει απίστευτο ποδόσφαιρο και αξίζει το πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Απόλλωνα, παραχώρησε ο Ισπανός πρώην μεσοεπιθετικός των «κυανολεύκων», Μιγκέλ Μπεντόγια, ο οποίος πήγε στη Μασσαλία για να δει φίλους και γνωστούς από τη θητεία του στη Λεμεσιανή ομάδα, όπως φυσικά και το αυριανό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ!

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και τους βλέπω όλους ξανά. Όταν έφυγα από την ομάδα, ήθελα να τους δω ξανά όλους. Όταν είδα ότι ο Απόλλωνας προκρίθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, είδα την κλήρωση και όταν είδα ότι κληρώθηκε με τη Μαρσέιγ, επειδή είναι πιο κοντά στη Μαδρίτη, μία ώρα με το αεροπλάνο, αποφάσισα να έρθω εδώ και να τους δω όλους.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι οι Αργεντίνοι εδώ και μου λείπουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που τους βλέπω όλους ξανά, το προσωπικό, τους πρώην συμπαίκτες μου, είναι όλοι φίλοι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.

Μου λείπει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο, το καλύτερο πράγμα είναι το ποδόσφαιρο, αλλά πλέον σπουδάζω για να γίνω προπονητής, είχα από πριν το πρώτο δίπλωμα, οπότε τώρα είμαι στο δεύτερο επίπεδο. Δουλεύω επίσης σαν μάνατζερ και σπουδάζω και λίγο οικονομικά.

Είμαι στην αναμονή, γιατί έχω αυτό το πρόβλημα. Είδα μερικούς γιατρούς στην Ισπανία και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Τώρα όμως είμαι πολυάσχολος οπότε είμαι καλά.

Βλέπω τα παιχνίδια, γιατί μου αρέσει να βλέπω τις ομάδες που έπαιξα παλιά ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον τον Απόλλωνα, που ήμουν μαζί τους και παίζουν απίστευτο ποδόσφαιρο, οπότε είναι καλύτερο για μένα να βλέπω τον Απόλλωνα.

Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους, αλλά και σε όλο τον κόσμο στην Κύπρο, που ήταν σαν το σπίτι μου. Μου λείπει η Λεμεσός, μου λείπει ο Απόλλωνας, μου λείπουν οι οπαδοί, οι παίκτες, μου λείπουν όλα.

Ήμουν πολύ χαρούμενος εκεί και ελπίζω φέτος να πάρουν το πρωτάθλημα γιατί το αξίζουν. Όχι μόνο να παίζουν σε αυτό το εξαιρετικό γήπεδο, αλλά αξίζουν να παίξουν και στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα φέτος και θα δούμε τον Απόλλωνα του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα είμαι και πάλι εκεί μαζί με όλους».

Δείτε όλα όσα είπε ο Μπεντόγια, στο πιο κάτω βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top