Η προπόνηση του Απόλλωνα στο «Βελοντρόμ» πριν το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ (PICS-VIDEO)

Η προπόνηση του Απόλλωνα στο «Βελοντρόμ» πριν το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ (PICS-VIDEO)

Με βραδινή προπόνηση στο επιβλητικό «Βελοντρόμ», ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Απόλλωνας, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (13/12, 19:55) με αντίπαλο τη Μαρσέιγ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η προπόνηση διεξάγεται σε εξαιρετικό κλίμα, με τους παίκτες να είναι ευδιάθετοι και αισιόδοξοι για το παιχνίδι με τη Γαλλική ομάδα, όπου θα επιδιώξουν το βαθμολογικό κέρδος, για να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή επιτυχημένη ευρωπαϊκή τους πορεία.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την προπόνηση των «κυανολεύκων» στο «Βελοντρόμ», από την κάμερα του ThemaSports:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Στις 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πρόεδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE