ΠΑΦΟΣ: Έβαλαν φωτιά σε πρακτορείο στοιχημάτων – Χειροπέδες σε 33χρονο

ΠΑΦΟΣ: Έβαλαν φωτιά σε πρακτορείο στοιχημάτων – Χειροπέδες σε 33χρονο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού πρακτορείου στοιχημάτων στην Πάφο, η Αστυνομία προχώρησε την Πέμπτη (13/12) στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για 33χρονο από την επαρχία Πάφου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (13/12) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

 Το Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στη 1.20 τα ξημερώματα στις 30/10/2018 στο υποστατικό στην Πάφο. 

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καταστράφηκε ολοσχερώς ο εξοπλισμός του υποστατικού, ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο.  

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τα χρήση εύφλεκτης ύλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE