ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Με αλεξίσφαιρα οι κατηγορούμενοι- Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Με αλεξίσφαιρα οι κατηγορούμενοι- Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Σε απευθείας δίκη παραπέμπονται οι τρεις ύποπτοι που συνελήφθησαν την Τρίτη 27/11, σε σχέση με την απόπειρα φόνου κατά του 57χρονου επιχειρηματία Νίκου Ροδοθέου που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26/11.

Της Γεωργίας Παππούτα

Ξεκίνησε, υπό αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας, στο επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας γύρω στις 10:40 το πρωί της Παρασκευής (14/12), η διαδικασία καταχώρησης υπόθεσης, κατά των τριών συλληφθέντων για την απόπειρα φόνου του Νίκου Ροδοθεου.

Ο ένας εκ των τριών, ο 27χρονος Ελληνοκύπριος εισήλθε στην αίθουσα του Δικαστηρίου φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ στη συνέχεια και ο Σύρος ύποπτος εξέφρασε φόβους για τη ζωή του, ζητώντας και αυτός να φορέσει αλεξίσφαιρο.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του Δικαστηρίου, η Αστυνομία αιτείται όπως ο 27χρονος Ελληνοκύπριος και ο Σύριος κατηγορούμενος παραμείνουν υπό κράτηση, ενώ ο δεύτερος Ελληνοκύπριος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Σύμβολο της αποφασιστικότητας, της θέλησης και της αγάπης των Τ/κ για την ελευθερία, αλλά ταυτόχρονα και έκφραση «της βούλησης ενός κράτους που υπάρχει απέναντι στην αδικία και την ανομία», χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν το νέο «προεδρικό» συγκρότημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE