ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Πρέπει να πεθάνει πλάσμα για να βάλουν νου τούτοι οι άνθρωποι;» - Πανικός σε γειτονιά με τρεις σκύλους- φονιάδες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Πρέπει να πεθάνει πλάσμα για να βάλουν νου τούτοι οι άνθρωποι;» - Πανικός σε γειτονιά με τρεις σκύλους- φονιάδες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρία σκυλιά ράτσας Pit-bull, τα οποία ανήκουν σε έναν ιδιοκτήτη, προκαλούν ανησυχία και φόβο στους γείτονες, λόγω της επιθετικότητας και της αγριότητάς τους.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Κάτοικοι της εν λόγω γειτονιάς, μιλώντας στο ThemaOnline, ανάφεραν ότι οι συγκεκριμένοι σκύλοι, έχουν δαγκώσει και σκοτώσει γάτους, ενώ έχουν επιτεθεί και σε άλλα σκυλιά της γειτονιάς. Εξέφρασαν επίσης και φόβους για την σωματική ακεραιότητα των ιδίων και των παιδιών τους. To τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε την Πέμπτη (13/12) και το παρουσιάζουμε μέσω φωτογραφιών. Απολογούμαστε εκ των προτέρων για τις σκηνές που παρουσιάζουμε, ωστόσο κρίνουμε στην προκειμένη πως προέχει η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.

«Αν πάθουν κάτι τα παιδιά μου, θα είμαι υπόλογος εγώ γιατί δεν έλαβα τα μέτρα που έπρεπε», είπε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα μας, άτομο που κατοικεί στην γειτονιά.

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων, έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία και έχουν στοιχειοθετηθεί δύο υποθέσεις εναντίον του στο δικαστήριο, ενώ του έγινε και προειδοποίηση να έχει φίμωτρα στους σκύλους του, χωρίς ωστόσο να το κάνει, όπως ισχυρίζονται οι γείτονες.

Πάντως, όπως ενημερωθήκαμε, τέτοιες υποθέσεις παραπέμπονται σε υπεύθυνους στα Δημαρχεία. 

Το μόνο που φέρεται να έκανε ο ιδιοκτήτης, ήταν να φτιάξει ένα περίφραγμα 2 μέτρων για να μην μπορούν οι σκύλοι του να βγαίνουν απ’ αυτό και να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι στην γειτονιά, ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρία, υπήρξε περίπτωση που ένας από τους σκύλους κατάφερε να φύγει και να σκοτώσει άλλο ζώο μέσα στην γειτονιά.

Υπήρξαν και περιπτώσεις που ο ιδιοκτήτης, έπαιρνε και τους τρεις σκύλους βόλτα ταυτόχρονα και λόγω του ότι δεν μπορούσε να τους ελέγξει, αυτοί κατάφερναν και επιτίθονταν σε γάτους ή άλλους σκύλους.

Στις 2/4/2016 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ο ένας από τους τρεις σκύλους, είχε δαγκώσει άλλο σκύλο, ράτσας Poodle, ενώ η τελευταία φορά που συνέβη περιστατικό με τους συγκεκριμένους σκύλους στην γειτονιά και καταγγέλθηκε επίσημα, ήταν την Πέμπτη (13/12).

Μάλιστα, μέλη της Δύναμης, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες έφτασαν στην γειτονιά για επιτόπιες εξετάσεις.

«Πρέπει να πεθάνει πλάσμα για να βάλουν νου τούτοι οι άνθρωποι;», διερωτήθηκε ευλόγως κάτοικος της εν λόγω γειτονιάς. 

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, οι οποίες όπως μας λέχθηκε επεμβαίνουν μόνο σε θέματα ευημερίας ή όταν γίνει γραπτή καταγγελία στο αρμόδιο τμήμα. Σύμφωνα με λειτουργό της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, δεν έγινε προς το παρόν γραπτή καταγγελία για την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top