ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρελό ματς και ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη με τεσσάρα στο ντέρμπι ουραγών!

Τρελό ματς και ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη με τεσσάρα στο ντέρμπι ουραγών!

Σε ένα τρελό παιχνίδι στο στάδιο «Αμμόχωστος» η Αλκή εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό πρώτο ημίωρο όπου απάντησε στο γρήγορο γκολ του Ταραλίδη στο 7′ με τέσσερα γκολ!Τελικό αποτέλεσμα 4-2 υπέρ της Αλκής, η οποία πήρε το ντέρμπι των ουραγών και έφτασε στους 10 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον Ερμή, ο οποίος αν και προσπάθησε στην επανάληψη δεν κατάφερε να συνέλθει μετά τα 4 γκολ που δέχθηκε στο πρώτο μέρος.

Τα γκολ για την Αλκή πέτυχαν οι Σπόλιαριτς (10′), Σταύρου (13′), Μπελαμειρί (22′) και Ιβάν Κάρλος (29′). Για τον Ερμή άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό ο Ταραλίδης ενώ ο Κατσιατής μείωσε σε 2-4 στο 77ο.

Εξαιρετική η τριάδα Ιβάν Κάρλος, Μπελαμειρί και Σπόλιαριτς για την Αλκή ενώ από πλευράς Ερμή ξεχώρισε ο Ταραλίδης για ακόμη μια φορά όμως αυτό δεν ήταν αρκετό…

Α’ Ημίχρονο

Φοβερή εξέλιξη στο ματς του «Αμμόχωστος» με τον Ερμή προηγείται στο 7ο λεπτό όμως η Αλκή με τους εξαιρετικούς Μπελαμειρί και Σπόλιαριτς πέτυχε 4 τέρματα μέχρι το 29′ ανατρέποντας τα εις βάρος της δεδομένα με εντυπωσιακό τρόπο!
Η ομάδα της Αραδίππου προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με ωραίο τακουνάκι του Ταραλίδη μέσα από την περιοχή.

Από εκεί και πέρα όμως και μέχρι το 29′ η Αλκή έκανε πάρτι. Πρώτα ο ισοφάρισε σε 1-1 στο 10ο λεπτό με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή και τρία λεπτά αργότερα ο Σταύρου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά από ωραίο συνδυασμό Μπελαμειρί-Σπόλιαριτς και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-2!

Στο 22ο λεπτό η Αλκή πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Μπελαμειρί να βγαίνει μόνος στην πλάτη της άμυνας και να πλασάρει εύστοχα τον Παπαδόπουλο ενώ στο 29′ ήταν η σειρά του Ιβάν Κάρλος να σκοράρει για το 1-4!

Μετά το ημίωρο φωτιά ο Ερμής προσπάθησε να αντιδράσει όμως ο Πάρντο με δύο εξαιρετικές αποκρούσεις στην κεφαλιά του Γκουλόν στο 34′ και στο σουτ του Μαύρου στο 36′ κράτησε το σκορ στο 1-4 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη η Αλκή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πολύ καλύτερα και απείλησε πρώτα στο 56′ με συρτό σουτ του Σπόλιαριτς και μετά στο 58′ με σουτ του Ιβάν Κάρλος όμως δεν βρήκαν στόχο οι προσπάθειες τους.

Στο 66ο λεπτό ο Κάρλος σημάδεψε το δοκάρι του Ερμή ενώ στο 77ο λεπτό ο Κατσιατής με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-4 για τον Ερμή δίνοντας ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά.

Στο 86′ ο Ερμής έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ όμως ο «κεραυνός» του από μακρινή απόσταση σταμάτησε στο δοκάρι του Πάρντο. Τρία λεπτά αργότερα, η Αλκή πλησίασε σε πέμπτο γκολ όμως ο Μάριος Ηλία με διπλή προσπάθεια μέσα από την μικρή περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδόπουλο που έδιωξε εντυπωσιακά.

Το τελικά 2-4 υπέρ της Αλκής έδωσε μια σημαντική ανάσα στην ομάδα του Κώστα Σακκά στη μάχη της παραμονής ενώ ο Ερμής έμεινε πλέον μόνος στον πάτο της βαθμολογίας.

Ερμής: Παπαδόπουλος, Γκουλόν, Πουτζουρής (Δημητρίου 62′), Ταραλίδης, Μαύρου, Ντεβέσα, Γεωργίου, Κιπιάνι (Κατσιατής 70′), Μαλόν, Φυλακτού, Εμπαλό (Ψάλτης 26′)

Αλκή: Πάρντο, Σταύρου, Ιβάν Κάρλος (Ηλία 85′), Μπελαμεϊρί (Κωνσταντίνου 88′), Χαρή, Σπόλιαριτς (Χαραλάμπους 82′), Χριστοφή, Ακόστα, Κυπριανού, Φλόρες, Τραϊτσέφσκι

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top