ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κερδίζει και όταν δεν… ΒΛΕΠΕΤΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κερδίζει και όταν δεν… ΒΛΕΠΕΤΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο μεγάλο ντέρμπι του Τορίνο, η Γιουβέντους είδε όλα τα όπλα της εξουδετερωμένα, αλλά ένα δώρο της γκρανάτα της έδωσε την νίκη από το πουθενά (0-1).

Η Τορίνο είχε το μυαλό της μόνο σε ένα πράγμα: να ακυρώσει τα όπλα της Γιουβέντους. Πήρε σχεδόν άριστα, για 70 λεπτά είχε βραχυκυκλώσει όλα τα ατού της «Μεγάλης Κυρίας» που δεν είχε κάνει ούτε φάση στην εστία της.

Στο πρώτο μέρος, βέβαια, η γκρανάτα έχασε λόγω τραυματισμού τον βασικό της τερματοφύλακα, Σαλβατόρε Σίριγκου κάτι πολύ σημαντικό για την οικονομία της αναμέτρησης,

Με το ρολόι να δείχνει το 69ο λεπτό, ο Σιμόνε Τζάτζα χωρίς κανένα λόγο γύρισε την μπάλα προς τα πίσω, ο Ιτσάζο βγήκε καθυστερημένα και ανέτρεψε τον Μάντζουκιτς.

Το πέναλτι ήταν καταφανές και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αρνήθηκε το δώρο. Με εύστοχη εκτέλεση, πέτυχε το υπ’ αριθμόν 5000 τέρμα της Γιουβέντους στην Serie A και της χάρισε μία ακόμα νίκη (την 15η σε 16 παιχνίδια φέτος) σε ένα ματς που είχε μόνο μία ακόμα φάση.

Ένα ακυρωθέν γκολ του Μάντζουκιτς (73’), το οποίο δεν κόστισε στην Γιουβέντους που στην Ιταλία κερδίζει τα ματς, ακόμα κι όταν δεν κάνει τίποτα σωστά. Απλώς χάνουν οι αντίπαλοι…

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε επίσης: 

Δεν είναι ΔΥΝΑΤΟ να έκανε τέτοιο φάουλ! Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ του Ρονάλντο – Που έστειλε την μπάλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top