Άργησε ΚΙΟΛΑΣ να σπάσει το ΡΟΔΙ ο Μακρής!

Άργησε ΚΙΟΛΑΣ να σπάσει το ΡΟΔΙ ο Μακρής!

Μόλις την περασμένη Πέμπτη γράφαμε για Μακρή και Μυτίδη, ότι δεν είχαν βοηθήσει την ΑΕΛ στην υπόθεση σκοράρισμα (Διαβάστε ΕΔΩ). 

Ο πρώτος που ήταν ξανά βασικός, κατάφερε να σπάσει το ρόδι, μάλιστα με «διπλό χτύπημα» βοηθώντας την ΑΕΛ να πάρει το τρίποντο στο δραματικό (βάσει της διακύμανσης του σκορ) παιχνίδι με τη Δόξα. 

Το’ χει το γκολ ο 23χρονος Κύπριος επιθετικός, να δείτε ότι στην πορεία θα «ματώνει» πιο συχνά τα αντίπαλα δίχτυα. 

Συνολικά, η μέχρι στιγμής παρουσία του Μακρή στη Λεμεσιανή ομάδα, μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητική. Λαμβανομένου υπόψη, ότι την περασμένη σεζόν ήταν παίχτης-ρεζέρβα στον ΑΠΟΕΛ, έχοντας πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής. 

Να σημειώσουμε ότι ο Νέστωρας Μυτίδης, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο χτεσινό ματς στο Μακάρειο. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE