ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρήγορο ότι φόρεσε ξανά ΜΑΣΚΑ εκτελεστή o MAΓΚΛΙΤΣΑ!

Παρήγορο ότι φόρεσε ξανά ΜΑΣΚΑ εκτελεστή o MAΓΚΛΙΤΣΑ!

Απογοητευμένοι είναι οι περισσότεροι Απολλωνίστες για την ψεσινή ισοπαλία με την ΑΕΚ. Ντέρμπι ήταν το παιχνίδι, αλλά πολλοί «χαλάστηκαν» επειδή η ομάδα τους, δεν αξιοποίησε στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε στο δεύτερο ημίχρονο. 

Προηγούνταν με 2-1 οι κυανόλευκοι, όταν ο Νεοκλέους έβγαλε έξω τον Φακούντο Περέιρα, ενώ δεν κράτησαν το 3-2, αν και το τέρμα του Παπουλή σημειώθηκε λίγο πριν το φινάλε. 

Θα κάτσουν να δουν τα λάθη τους, οι προπονητές και οι παίχτες. Ο απολογισμός των κυανολεύκων στα φετινά ντέρμπι, δεν είναι καθόλου ικανοποιητικός. Πριν το χθεσινό, είχαν ηττηθεί από την Ανόρθωση στο Τσίρειο και από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με το βαρύ 5-1.

Το μόνο ντέρμπι που πήραν, ήταν αυτό με τη συμπολίτισσα τους ΑΕΛ. Το παιχνίδι με την Ομόνοια, δεν το λες ντέρμπι, με την εικόνα που βγάζουν οι πράσινοι της Λευκωσίας τα τελευταία χρόνια. 

Ένα θετικό γεγονός που κρατάνε οι οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας, ενώ ότι… φόρεσε ξανά τη μάσκα του εκτελεστή ο Άντον Μάγκλιτσα. Σούπερ – παραγωγικός ήταν ο Κροάτης σέντερ φορ, αφού μετά το διπλό χτύπημα στο «Βελοντρόμ», πέτυχε το ίδιο πράγμα και ενάντια στην ΑΕΚ. 

Ήταν πασιφανές χτες με την… ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που έβγαζε ο παίχτης στο γήπεδο, πόσο πολύ τον «ντόπαραν» τα δυο τέρματα επί της Μαρσέιγ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top