ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιο ορατός από ποτέ ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ για την Ομόνοια

Πιο ορατός από ποτέ ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ για την Ομόνοια

Είναι γεγονός ότι η Ομόνοια παρουσίασε σημάδια βελτίωσης στο «αιώνιο» ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, προηγήθηκε στο σκορ και ίσως αν δεν αναγκαζόταν ο Αναστασίου να κάνει δύο αλλαγές στην ανάπαυλα λόγω τραυματισμών, η εξέλιξη του αγώνα να ήταν διαφορετική.

Όμως, επειδή με τα «ΑΝ» δεν γράφεται ποτέ ιστορία, η ουσία είναι ότι το «τριφύλλι» γνώρισε μία ακόμα ήττα από τον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια και ολοκλήρωσε ακόμη ένα ντέρμπι στη φετινή σεζόν, χωρίς βαθμολογικό κέρδος.

Γεγονότα τα οποία πριν κάποια χρόνια, δεν θα τα φανταζόταν ούτε ο μεγαλύτερος εχθρός της Ομόνοιας, η οποία περνάει το δικό της αγωνιστικό (και όχι μόνο) «γολγοθά» και κανείς δεν ξέρει πότε θα ξαναδεί ο ιστορικός σύλλογος της Λευκωσίας… άσπρη μέρα.

Μάλιστα, φέτος είναι πιο ορατός από ποτέ, ο κίνδυνος να τερματίσει η Ομόνοια ΕΚΤΟΣ πρώτης τετράδας και να δίνει αγώνες στο Β΄ γκρουπ για την… αποφυγή της διαβάθμισης!

Πράγματα που τα σκέφτεται ο Ομονοιάτης και… «τρελαίνεται» (ειδικά οι παλαιότεροι…), αφού αλλιώς ονειρευόταν (ή φανταζόταν) τη φετινή σεζόν μετά τις μεγάλες διοικητικές αλλαγές που έγιναν και αλλιώς εξελίσσεται.

Η νέα διοικηση και κυρίως ο Κυπριοαμερικανός επιχειρηματίας, Σταύρος Παπασταύρου, έχει μπει… κατευθείαν στα βαθιά και καλείται άμεσα να κάνει διορθωτικές κινήσεις για να σώσει ότι σώζεται στη φετινή σεζόν και μετά να ξεκινήσουν οι διεργασίες για την επόμενη, έχοντας πλέον την εμπειρία της πρώτης σεζόν, για να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Το κάθετι στην ώρα του όμως…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top