ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aκόμα ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ τον Καραγιόλ…

Aκόμα ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ τον Καραγιόλ…

Γράφαμε χτες για τον Ρίτσαρντ Σουμά, ο οποίος ήταν ο αδύναμος κρίκος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οι πληροφορίες μας λένε, ότι ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την εξεύρεση άλλου παίχτη για το αριστερό άκρο της άμυνας.  

Περιορισμένη είναι η συνεισφορά και του Μουσταφά Καραγιόλ στην ομάδα. Μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως πετυχημένη μετεγγραφή. Ακόμα… περιμένουν τον Γάλλο (με καταγωγή από τη Γκάμπια) επιθετικό, να μπει στην εξίσωση.

Στον θεσμό του πρωταθλήματος, μόνο σε ένα παιχνίδι έκανε τη διαφορά, ήταν αυτό με την ΕΝΠ στο Τσίρειο, όπου σημείωσε και ένα καταπληκτικό γκολ, το μοναδικό του με τη φανέλα της ομάδας. 

Φυσικά ο 30χρονος ακραίος επιθετικός, ήταν εκτός δράσης τον τελευταίο ενάμισι μήνα, έχει αυτό το ελαφρυντικό για το ότι δεν έκανε το κάτι παραπάνω, όταν μπήκε αλλαγή προχθές με την ΑΕΚ. 

Είχε λεχθεί το καλοκαίρι όταν αποκτήθηκε, ότι η διοίκηση έκανε οικονομική υπέρβαση για να τον φέρει στην ομάδα. Η πραγματικότητα είναι πως στον… καθρέφτη που λέγεται γήπεδο, πολύ-πολύ λίγο εμφανίστηκε… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top