ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα απίστευτη είδηση μετά την απομάκρυνση Πασκουάλ – Στο νοσοκομείο με κρίση πανικού…

Νέα απίστευτη είδηση μετά την απομάκρυνση Πασκουάλ – Στο νοσοκομείο με κρίση πανικού…

Δημοσίευμα από την γενέτειρα του Πασκουάλ, λίγο μετά την απομάκρυνση του, κάνει λόγο για επίσκεψη Γιαννακόπουλου μετά τη Νταρουσάφακα και νοσηλεία του Θορθάνο με κρίση πανικού λόγω της αυξημένης πίεσης!

Οι ραγδαίες εξελίξεις στις τάξεις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έγιναν κεντρικό θέμα και στην Ισπανία, με την αποχώρηση του Τσάβι Πασκουάλ να κυριαρχεί στον αθλητικό τύπο της χώρας. Σε ένα από τα κείμενα που γράφτηκαν για τον πρώην πλέον τεχνικό των «πράσινων», η «Mundo Deportivo» κάνει λόγο για ένα σοβαρό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ίνιγο Θορθάνο, το οποίο συνέβη μετά το τέλος του αγώνα με την Νταρουσάφακα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέβηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά από την κακή εμφάνιση της ομάδας κόντρα στους Τούρκους και τα έψαλλε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, τονίζοντας πως θα επιβληθεί πρόστιμο ίσο με μισθό ενός μήνα σε όλους, αν δεν αλλάξει η αγωνιστική εικόνα του συλλόγου. Όπως τονίζει η «Mundo», το επεισόδιο τελείωσε με την κατάρρευση του Θορθάνο, ο οποίος υπέστη κρίση πανικού και διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, ο Θορθάνο δεν βρέθηκε στο πλευρό του Τσάβι Πασκουάλ στα ματς με τον ΠΑΟΚ και την Ρεάλ, ενώ το μέσο της Ισπανίας κάνει λόγο για έντονες διαφωνίες ανάμεσα στο τεχνικό επιτελείο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οι οποίες και δημιούργησαν αυξημένη πίεση στα ενδότερα της ομάδας.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top