ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενήμερο και πρόθυμο να βοηθήσει το Γρ. Ευημερίας για την μητέρα με τα δύο ανήλικα- Συγκινητική ανταπόκριση και από πολίτες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενήμερο και πρόθυμο να βοηθήσει το Γρ. Ευημερίας για την μητέρα με τα δύο ανήλικα- Συγκινητική ανταπόκριση και από πολίτες

Το δικό της Γολγοθά ανεβαίνει 39χρονη μητέρα δύο παιδιών στη Λάρνακα, αφού από τη μια τα εισοδήματα της και από την άλλη το φάσμα να μείνει χωρίς στέγη, την αναγκάζουν να μην βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία.

Το θέμα που ανέδειξε ToThemaOnline και ο συνάδελφος Μιχάλης Μενελάου συγκίνησε απλούς πολίτες που ζητούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, ενώ ευαισθητοποιήθηκε και το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών ασφαλίσεων.

Αρμόδια λειτουργός επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας και μας διαβεβαίωσε ότι όταν η 39χρονη εξεύρει νέα στέγη, ώστε να μείνει με τα δύο της παιδιά, θα στηριχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ το όλο πρόβλημα που προκύπτει με το επίδομα μονογονιού που δεν της έχει εγκριθεί είναι θέμα γραφειοκρατίας και διαδικασιών που η 39χρονη θα πρέπει να ακολουθήσει (να εκδοθεί σχετικό διάταγμα διατροφής για το 2ο παιδί της, ώστε αυτό να καταδεικνύει ότι η μητέρα είναι μονογονιός).

«Θέλω να βρω μια δουλειά για να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να φυλάξω λεφτά να αποκτήσω την άδεια οδήγησης. Στη συνέχεια θέλω να πιάσω και ένα μικρό αυτοκίνητο για να μπορώ να διακινούμαι πιο εύκολα, γιατί με τα λεωφορεία δυσκολεύομαι», ήταν το μόνο πράγμα που ζητούσε διακαώς η 39χρονη γυναίκα.

Από το βράδυ της Πέμπτης 20/12 αρκετοί ήταν οι συνάνθρωποί μας που επικοινώνησαν με το ThemaOnline θέλωντας να βοηθήσουν την 39χρονη. Επιχειρηματίας δήλωσε έτοιμος και πρόθυμος να βοηθήσει στη μετακόμιση της μητέρας δύο παιδιών αφιλοκερδώς, ενώ δεύτερο πρόσωπο προσφέρει εργασία στην Ι.Ζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE