Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας- Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις
«Ο χρόνος δεν έχει ακόμη ωριμάσει», αναφέρουν πηγές από το Προεδρικό, σχετικά με τον ανασχηματισμό που υπάρχει στην περιρρέουσα εδώ και μήνες.
Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται στο ένα νικηφόρο σετ των 21 πόντων και με την απαραίτητη διαφορά 2 πόντων (22-20, 23-21, κλπ) σε περίπτωση ισοπαλίας (20-20, 21-21) κλπ.
Συνημμένη είναι η προκήρυξη των αγώνων και παρακαλούνται όλα τα διαγωνιζόμενα σωματεία όπως αποστείλουν στην ΚΟΠΕ μέχρι 27 Δεκεμβρίου 2018 όλες τις ονομαστικές λίστες των συμμετοχών τους ώστε να τις παραλάβουν οι συντονιστές των γηπέδων για να έχουμε ομαλότερη διεξαγωγή των αγώνων.
Ώρα προσέλευσης σε όλα τα γήπεδα 9:45π.μ. και στο Γυμνάσιο Λατσιών στις 10:15π.μ.
Τα σωματεία καλούνται σε συνάντηση με θέμα τη διεξαγωγή του πιο πάνω τουρνουά στα γραφεία της ΚΟΠΕ την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 τα συμμετέχοντα σωματεία μαζί με τους προπονητές τους καθώς επίσης και όλοι οι συντονιστές των γηπέδων.
Πηγή: www.volleyball.org.cy
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις