ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν ΦΤΑΙΕΙ μόνο η κούραση… Μοιάζει ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ο Σακέτι

Δεν ΦΤΑΙΕΙ μόνο η κούραση… Μοιάζει ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ο Σακέτι

Πάλι καλά που δεν έχασε ο Απόλλωνας στο χθεσινό παιχνίδι στο Παφιακό. Χάρις στον Βάλε, αλλά και λόγω αστοχίας των επιθετικών της Πάφου, έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας οι κυανόλευκοι της Λεμεσού. 

Είναι πολύ επιφανειακή προσέγγιση να λέγεται, ότι ο βασικός λόγος που δεν νίκησε η ομάδα, είναι η κούραση. Φυσικά και παίζει ρόλο, για να μην καταφέρνουν οι κυανόλευκοι να επιβάλλουν το δικό τους νόμο στο γήπεδο. 

Επηρεάζονται επίσης από τις απουσίες, κυρίως αυτήν του Εστεμπάν Σακέτι, που αποδεικνύεται αναντικατάστατος.

Τα τελευταία δυο χρόνια, ο Αργεντινός παίζοντας ως εξάρι δεν κάνει μόνο δουλειές χαμάλη στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αλλά συμμετέχει και στην ανάπτυξη της ομάδας. Πολλές φορές… πηγαίνει μέχρι το ύψος της περιοχής να πάρει τη μπάλα και ξεκινά αυτό το παιχνίδι της ομάδας από πίσω. 

Άλλα σημαντικά στελέχη της ομάδας, δεν είναι σε καλό… φεγγάρι. Ο Ζοάο Πέδρο, που κινήθηκε στα ρηχά χτες στο Παφιακό, έχει το ελαφρυντικό ότι προερχόταν από τραυματισμό. Κάτι που έπαιξε ρόλο να χάσει τον ρυθμό του ο Πορτογάλος δεξιός μπακ-χαφ. 

Ο Παπουλής είναι πεσμένος, όπως και μερικοί άλλοι παίχτες που εμφανίζονται στο γήπεδο σαν κουρασμένα παλικάρια. Όλα αυτά έχουν συμβάλει, στην απώλεια της γνωστής… ισορροπίας και επιθετικότητας, που «τσάκιζε» τον αντίπαλο. Πέραν του ότι η ομάδα, δείχνει να έχει απολέσει και το πνεύμα του νικητή και στα παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες.

Θεωρητικά, ίσως βοηθήσει η διακοπή, πρώτα απ’ όλα για να πάρουν ανάσες οι βαρυφορτωμένοι παίχτες. Να «καθαρίσει» επίσης το μυαλό του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος φυσιολογικά κουράστηκε πνευματικά από το γεμάτο πρόγραμμα που είχε η ομάδα από το περασμένο Καλοκαίρι. 

Η αλήθεια είναι πως στις τάξεις του κόσμου, μειώνεται το αίσθημα πίστης, ότι η ομάδα θα φτάσει στον μεγάλο στόχο των τελευταίων χρόνων. Είναι σε μειονεκτική θέση σίγουρα, πολύ περισσότερο που μεγαλώνει (όχι σε επικίνδυνο βαθμό) η απόσταση από την κορυφή. 

Η κατάσταση δεν είναι μη αναστρέψιμη, φτάνει να… βρει η ομάδα της χαμένη της ταυτότητα. Ήδη προχωρούν οι διαδικασίες για την απόκτηση του Τσέχου αριστερού μπακ Μίλαν Κερμπρ, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο. Θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνουν κι άλλες προσθήκες. 

*Ο Λούκας Σωτηρίου μπορούσε να δώσει πέναλτι στη φάση του 45′, για γκρέμισμα του Σαρδινέρο από τον Ζίβουλιτς. Στον Απόλλωνα όμως θα πρέπει να κοιτάξουν πρώτα τα δικά τους λάθη για το ανάποδο αποτέλεσμα στην Πάφο κι όχι αυτό που έκανε ο διαιτητής. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top