ΚΥΠΡΟΣ: Ξεχύθηκαν για ψώνια οι πολίτες – Ασφυκτικά γεμάτα τα καταστήματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Ξεχύθηκαν για ψώνια οι πολίτες – Ασφυκτικά γεμάτα τα καταστήματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το «έλα να δεις» γίνεται στα καταστήματα μόλις λίγα 24ωρα πριν τα Χριστούγεννα.

Λίγο η Κυριακή, λίγο το γεγονός πως έμειναν μόλις μερικά 24ωρα πριν τα Χριστούγεννα και λίγο το γεγονός πως ως Κύπριοι πάντα αφήνουμε τα ψώνια μας τελευταία στιγμή, έκαναν τα καταστήματα την Κυριακή 23/12 να «σφύζουν από ζωή».

Χιλιάδες συμπολίτες μας έσπευσαν το πρωί της Κυριακής για να αγοράσουν τα δώρα των Χριστουγέννων αλλά και τα υλικά για το γιορτινό τους τραπέζι.

Τα καταστήματα έχουν την «τιμητική» τους καθώς η γιορτινή περίοδος είναι μια κουραστική και με πολλή δουλειά χρονική περίοδος.

Πολίτες κατέκλισαν τα καταστήματα με τα εμπορικά κέντρα να «δουλεύουν υπερωρίες»!

Αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, μας απέστειλε φωτογραφίες από το νέο εμπορικό κέντρο της Κύπρου, όπου φαίνεται του λόγου το αληθές.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE