ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κυανόλευκο» ΠΑΡΤΙ στο Β΄ ημίχρονο και ΤΡΙΑΡΑ επί της ΑΕΛ!

«Κυανόλευκο» ΠΑΡΤΙ στο Β΄ ημίχρονο και ΤΡΙΑΡΑ επί της ΑΕΛ!

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο Β΄ ημίχρονο, η Ανόρθωση κέρδισε με άνεση την ΑΕΛ στο Τσίρειο με 0-3 και συνέχισε την αντεπίθεση της, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος, στην προσπάθεια της για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Με αυτή τη νίκη, η «Κυρία» η οποία στο Α΄ ημίχρονο… δεν βλεπόταν, έπιασε τη Νέα Σαλαμίνα στην 4η θέση με 23 βαθμούς και είναι στο -4 από τον τρίτο Απόλλωνα, ενώ η απογοητευτική στο Β΄ ημίχρονο ΑΕΛ, βρίσκεται πλεόν στη 2η θέση με 31 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ΑΕΛ μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση στο παιχνίδι, είχε την κατοχή μπάλας και τον έλεγχο του ρυθμού μέχρι το 35΄, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την εστία του Βάργκιτς, πέρα από ένα σουτ του Αντάμοβιτς στο 25΄ που μάζεψε ο Κροάτης πορτιέρο, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν και μία καλή προϋπόθεση στο 16΄ με τους Μακρή και Μαρκόσκι.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αφού δεν μπορούσαν να «πατήσουν» με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, όμως ήταν αυτοί που σκόραραν στο 37΄ με τον Ντούρις (σουτ το οποίο κόντραρε στον Τζούνιορ και άλλαξε πορεία η μπάλα, ξεγελώντας τον Βοζίνια), στην πρώτη ουσιαστικά αξιόλογη επιθετική τους προσπάθεια!

Στα εναπομείναντα λεπτά, το ματς «άναψε» για τα καλά, υπήρξε ένταση και διαμαρτυρίες από τους παίκτες και των δύο ομάδων για κάποια σφυρίγματα του Βασίλη Δημητρίου, με την ΑΕΛ να χάνει μία ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία με τον Αντάμοβιτς στο 42΄, το σουτ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βάργκιτς, ενώ απείλησε και στο 41΄ με τον Χουράδο…

Περισσότερα σε λίγο…

Κίτρινες: Μαρκόσκι (10΄), Χουράδο (18΄), Βοζίνια (21΄), Τζούνιορ (42΄), Λαφράνς (45΄+1΄), Αντάμοβιτς (81΄), Ντα Σίλβα (86΄) / Κάτσαρ (29΄), Πράνιτς (45΄+1΄), Μικελτάντζε (52΄).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Κέρκεζ): Βοζίνια, Νιλς Τεξέιρα, Τζούνιορ, Λαφράνς, Γουίλερ, Ζντραβκόφσκι (74΄ Μυτίδης), Αντάμοβιτς, Μακρής, Χουράδο, Σίλβα (62΄ Ντα Σίλβα), Μαρκόσκι (58΄ Ρομάν).

Ανόρθωση (Στρέπελ): Βάργκιτς, Στρούνα, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Πράνιτς, Κάτσαρ (75΄ Οικονόμου), Κοφί, Μικελτάντζε (88΄ Κυριάκου), Κατσιαράβα (64΄ Μπεσάτ), Ράγιος, Ντούρις.

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top